Holtan találták Putyin egy kegyvesztettjét Londonban

Közvetve Litvinyenkohoz is köze volt a férfinak.

2018. március 13. 17:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tagadja bűnösségét a londoni robbantásért felelős migráns A tavaly Londonban repeszbombát detonáló illegális bevándorló, Ahmed Hassan következetesen tagadta bűnösségét a bírósági meghallgatásán.
A fordulat és ami utána következett: így lett Orbán Putyin embere? Több mint harminc - neve elhallgatását kérő - emberrel beszéltek a lap szerint a Direkt36 munkatársai, így jutottak el oda, hogy sikerült feltárniuk részleteket arról, miként "lépett kapcsolatba" Orb...
Putyin: Nem érdekel, amúgy is lehet, hogy ukránok, tatárok vagy zsidók voltak orosz útlevéllel Óriási mentést mutatott be az orosz elnök, amikor az NBC az amerikai választásokba beleavatkozó oroszokról kérdezte.
Vona Gábor Londonban a migrációról és a politikai tébolydáról
Magyar orvos látta el Londonban a megmérgezett orosz kémet és lányát Závori László beszélt az estéről, amikor a megtámadott oroszokat bevitték a kórházba. A brit kormány szerint a szaringáznál és a VX-nél is ritkább idegmérget használhattak.
Dráma Londonban, Higuain a nyerőember - videó Az argentin csatár a pokolból a mennybe juttatta a Juventust.

Újhelyi most Londonban villogott A választási felkészülésről tájékozódott Londonban Ujhelyi István A választási felkészülésről tájékozódott kedden Londonban Ujhelyi István
Sadiq Khan izgatottan várja London első LMBT-múzeumának megnyitóját Az új múzeumban a leszbikusok, a melegek, a biszexuálisok és a transznemű közösségek történetét dolgozzák majd fel.
Kifosztották az üzleteket Angliában Az extrém hideg miatt üresek a polcok a brit áruházakban, Londonban több ezer háztartás maradt víz nélkül.
Putyin csak 18 fiókot követ a Twitteren És az egyik tulajdonosa már 5 éve halott.
Trump, Merkel és Macron aggódnak Putyin atomfegyverekre vonatkozó tervei miatt A három politikus Oroszország szíriai szerepvállalását is megtárgyalta.
Mondott egy erőset az orosz védelmi miniszter Putyin új játékszereiről Szergej Sojgu szerint az új atomfegyverek "lyukassá teszik" mind a meglévő, mind a fejlesztés alatt álló amerikai rakétavédelmi rendszereket.