"Imaszőnyegárusok" ellen intézkedtek a rendőrök Vona fórumán

Megzavarták Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kedd délutáni orosházi utcafórumát.

2018. március 13. 18:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újra felcsendült Vona kedvenc slágere a müezzin jóvoltából Vona Gábor, bármerre megy követi őt Szulejmán udvari muzsikusa, aki emlékezteti az Elnök urat múltjára.
Vona: Orbán lövetni is fog? A Jobbik elnöke szerint az elmúlt nyolc évben lejáratták, tönkretették azokat a szervezeteket, amelyek kritizálni merték Orbán Viktorékat.
Orbán jót röhögne, ha bejönne Gyurcsány terve Vona Gábor Jobbik elnök részletesen elmagyarázta, miért nem tárgyalnak Gyurcsány Ferenccel. A HírTV-ben az összes ellenzéki listavezető megjelent, kiakadtak Orbánon.
Újra szóváltásba keveredett Vona Egy volt jobbikos szerint a pártelnök gyurcsányi szinteken jár már, és le kellene mondania.
Nem nézik jó szemmel Vona új irányvonalát a korábbi támogatók Többször is megzavarták a jobbikos politikus lakossági fórumait.
Csoda Magyarországon: Karácsony, Vona és Szél vitázott, és egyetlenegyszer sem hangzott el az, hogy Soros vagy migráns A Független Diákparlament oktatásügyi vitát rendezett a parlamenti frakciók miniszterelnök-jelöltjei között. Mivel a Fidesz-KDNP nem ment el, így értelmes témákról emberi hangnemben tudtak beszélgetni...

Vona után Karácsony Gergely is Angliában élő magyarokat látogatott Nem könnyű egy ellenzéki vezető dolga négy héttel a választások előtt: például a külföldre vándorolt magyarokat sem hagyhatja megszólítatlanul. Márpedig, ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Jobbik: Adjanak szemüveget a Figyelőnek! Az ellenzéki párt szerint a Vona Gábort szállító mikrobusz sofőrjéről jelent meg tévesen fotó a Figyelő.hu-n, és nem egy DK-s politikusról.
Vona Gábor Londonban a migrációról és a politikai tébolydáról
Mit látott Vona Gábor, amikor beült a kampánybuszba?
Vona: A politikusokat elmeorvosilag át kellene világítani
Vona lemegy kutyába Hiába kötnek szövetséget Gyurcsánnyal, hiába feküdtek le Simicskának, hiába udvarolnak a liberálisoknak, a szocialistáknak, a zöldeknek és a cigányoknak - vagyis mindenkinek egyidejűleg - a végén győz...