Egy baloldali kurd ifjúsági szervezet rommá és hamuvá változtatná Európát

Európába hozzák az otthoni konfliktusaikat.

2018. március 13. 17:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hollik: Nyíltan kell harcolni a bevándorlást támogató Soros-szervezetekkel A Soros Györgyhöz köthető szervezetek migránsokkal akarják elárasztani Európát és legalizálni akarják az illegális migrációt mondta Hollik István.

Putyin előzőleg óva intette Európát Én megmondtam" pillanatokban volt gazdag Vlagyimir Putyin éves televíziós fóruma, amely során az amerikai importvámokról, a globális konfliktusokról és a Szkripal-ügyről is szó esett.
Így népesítette be egy kétszeresen száműzött, forrófejű viking Grönlandot Az Európát évszázadokon keresztül terrorizáló vikingek között kevés ismertebb alakkal találkozunk, mint Erik Torvaldsson, azaz Vörös Erik. A hirtelen haragú természetéről ismeretes férfi azonban nem h...
Európát átverték: Brüsszel már 2006-ban a migránsokra és terrorra készült Az Origo birtokába került egy titkosítás alól feloldott uniós feljegyzés. Európát átverte a brüsszeli elit. Ismét.
Soros György szervezetei uralják az új nyugat-balkáni migrációs útvonalat i A bevándorláspárti spekuláns migránsokkal akarja elárasztani Európát. Megmutatjuk, hogyan!
Durva tavaszon vagyunk túl, de volt ennél rosszabb is Az idei tavasz rendkívül meleg volt Magyarországon, a 3. legmelegebb az előzetes adatok szerint. Összességében átlagos mennyiségű csapadék hullott, de az évszakos összeg nagy hányada márciusban esett ...

Közösségi médiával bővít a Growww Digital Dunder Krisztián cégének Közép- és Kelet-Európát lefedő új közösségimédia- és márkakommunikációs divízióját Mezei Alexandra vezeti.
Több fronton is nyomás alatt tartják Európát az illegális migránsok A Balkánon már hetek óta növekszik a nyomás.
Soros György: Hogyan mentsük meg Európát?
Németh Zsolt: A marxizmus ismét bejárja Európát Németh Zsolt ezt szombaton Budafokon mondta.
Mindennapi frissítő a Közel-Keletről Manapság, mikor munka közben egy vagy több kávé elfogyasztásával serkentjük magunkat, nem igen gondolunk bele abba, hogy az italnak igen komoly kultúrtörténeti előélete van. Az Észak-Afrikában, majd a...
Az ENSZ emberjogi biztosa Ausztriát és Európát szidja Egy szakértői találkozón fakadt ki a jordán herceg, aki persze az arab országokat nem bírálta.