Zavart hallgatás kísérte Európa egének vészjósló beborulását

Az Anschluss intő jel lehetett volna a második világháborúba torkolló végzetes úton.

2018. március 13. 17:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Merkel a csapatkapitány, Orbánt választották az Európa-válogatott jobbszélsőjének Orbán szeret támadni, de nagy rajongója a védőfalnak is. A Politico elkészítette a politikusok Európa-válogatottját.

Csökkenteni kell a gázbeszerzési útvonalak kockázatát Az energiaellátás biztonságának garantálása az egyik legjelentősebb kihívás, amely Közép-Európa előtt áll.
Szijjártó Péter: a nemzetközi vállalatok bizalmat szavaztak Magyarországnak A külgazdasági és külügyminiszter arról is szólt, hogy a miskolci üzem Európa legnagyobb kéziszerszám-gyárává vált, az itt előállított termékek 79 százalékát exportálták.
Cirkuszi elefántoknak hoznak létre menhelyet Franciaországban Két neves állatvédő csoport létrehozza Európa első menhelyét nyugalomba vonuló cirkuszi elefántok számára.
Kajak-kenu Eb - arany és ezüstérem 5000 méteren A magyar versenyzők egy-egy arany- és ezüstérmet nyertek az 5000 méteres számokban, így a küldöttség 6 első, 5 második és 4 harmadik hellyel zárta a vasárnap véget ért belgrádi kajak-kenu Európa-b...
EA Play 2018 - egész Európa bajnokává válhatunk a FIFA 19-ben Nem maradhat el év újabb FIFA epizód nélkül, de az EA sikeres beruházásainak köszönhetően hozzájuk kerültek a Bajnokok Ligája licencei, így Európa legnagyobb bajnokságába is beszállhatunk.

Hiába nyomná Trump, az európaiak nem akarják Oroszországot a G7-be Egyre fagyosabb a viszony. Európa Trumpot sem kíméli.
Nem tetszik az Európa Tanácsnak a magyarországi tényleges életfogytiglan Változtatásra kérték a magyar kormányt.
2,5 milliárd eurót adna az EU arra, hogy mi is mesterségesen intelligensek legyünk Az Európai Bizottság szerdán javaslatot tett az első Digitális Európa program létrehozására, amelynek keretében 9,2 milliárd eurót fordítana a következő hosszú távú, 20212027 közötti időszakra vonatk...
Csomópontok Groteszk humorú, skandináv kilátástalanság, posztszovjet nosztalgia és közel-keleti nyomor. Európa peremvidékei női szemmel.
Haladék Európa helyesebben Német- és Franciaország meggátolta, hogy az olasz nép által választott két párt megkezdhesse az ország irányítását.
175 millió dollárt fektettek a Taxify-ba a Daimler vezetésével Európa vezető utazásmegosztó vállalata, a Taxify 175 millió dollár értékű tőkebevonást bonyolított le, a vállalat a befektetéseket az utazásmegosztó szolgáltatás technológiai fejlesztésére szánja. Cél...