Este 7:59

A nap legfontosabb hírei.

2018. március 13. 19:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Milyen a frizurád? Pontosabban jellemez téged, mint gondolnád Ezt üzened a hajviseleteddel másoknak.
Csinált egy ütős új SSD-t az Intel, amit felpörgetheti az ön számítógépét is Az Intel által kifejlesztett 800P végre egy nagyközönség számára is elérhető Optane SSD-t jelent, ami ötvözi a RAM és a flash memória legjobb tulajdonságait.
Kövesse élőben, ahogy Sólyom László a rendszerváltásról beszél! Levonja a rendszerváltás nagy tanulságait a volt köztársasági elnök.
Az adatok csodálatos világa
Scavengers - kooperatív TPS a Halo alkotóitól Miután a 343 Industries egykori fejese, Josh Holmes elhagyta a csapatot, új stúdiót alapított Midwinter Entertainment néven. Első projektjük egy hatalmas, dinamikus világban játszódó TPS lesz Scavengers címmel.
A 72 óra alatt több mint egymillió megtekintésig jutó Fidesz-froclizó megasláger igaz története Még emlékezem a 80-as évekre, és most érzek hasonlót. Félszavakból is értjük egymást, és ha csak így lehet kommunikálni, akkor így kommunikálunk - mondja az egyik készítő a dalról, ami felszántotta a magyar internetet. A Karthagót nem akarták megbántani.

Top hírek:
Drámai a helyzet: özönlenek a migránsok Németországba főleg az EU-ból Csak 2016-ban 1,8 millió migráns özönlötte el Németországot, a legnagyobb bevándorlói tömeg a románoké volt. És 1 365 178-an vándoroltak ki.
Napi horoszkóp - március 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Ilyen büntetést kapott az egymillió forinttal eltűnt postást Jogerősen háromszáz óra közmunkára ítélte a Mátészalkai Járásbíróság azt a postai kézbesítőt, aki elsikkasztotta a postai küldeményként rábízott csaknem egymillió forintot - közölte a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Felgyorsítanák a tőkepiaci unió megvalósítását Az Európai Bizottság a tőkepiaci unió megvalósítása érdekben javaslatokat terjesztett elő az alternatív finanszírozási források előmozdítására és a határokon átnyúló befektetések akadályainak lebontására - közölte Valdis Dombrovskis, az uniós bizottság pénzügyi stabilitásért, pénzügyi szolgáltatásokért és tőkepiaci unióért felelős alelnöke sajtótájékoztatóján hétfőn.
Nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya Januárban a román külkereskedelmi mérleg hiánya elérte a 775 millió eurót, ami csaknem 170 millió euróval nagyobb a tavalyi év első hónapjában mért értékhez képest - közölte hétfőn a román országos statisztikai intézet.
Melania Trump élete nehéz a férje szexbotránya után - Az elnök őszinte vallomása Trump bevallotta, hogy nem könnyű most a feleségének.