A 72 óra alatt több mint egymillió megtekintésig jutó Fidesz-froclizó megasláger igaz története

Még emlékezem a 80-as évekre, és most érzek hasonlót. Félszavakból is értjük egymást, és ha csak így lehet kommunikálni, akkor így kommunikálunk - mondja az egyik készítő a dalról, ami felszántotta a magyar internetet. A Karthagót nem akarták megbántani.

2018. március 13. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Múlóban az aktivitás, de a Fidesz-szavazók lendületben maradtak A Závecz Research felmérése alapján az ellenzéki szavazók csalódottak.

Alkotmányba írná a Fidesz, hogy az állam minden szervének védenie kell a keresztény kultúrát Meg azt is, hogy tilos a hajléktalanság.
Hollik István: a többi bevándorláspárti szervezethez is elmegyünk A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője azt mondta, néven akarják nevezni "a többségében Soros György által finanszírozott" szervezeteket.
Egyetlen ellenzéki párt sem támogatja a Stop Sorost A Fidesz szerint az ellenzék támogatja az illegális bevándorlást és segítené a Soros-szervezeteket.
Ha Olaszország bedől, az magával rántja az Uniót is Értékes tagja az Európai Néppártnak a Fidesz. jelentette ki a Századvég Alapítvány külügyi igazgatója.
"Nyíltan kell harcolni" Nyíltan kell harcolni a bevándorlást támogató Soros-szervezetek ellen. Nevén kell nevezni ezeket a szervezeteket, mert az európai népességcsere végrehajtásán dolgoznak a Soros-szervezetek. Hollik Istv...

A Fidesz-kommunikáció tíz legerősebb üzenete A kormánypárt közleményei egy ideje inkább csak a trollkodást szolgálják.
Rendszeres egyeztetést kezd a Fidesz és a német CDU A migráció kérdésében jóval közelebb vannak az álláspontok, mint eddig - mondta Gulyás Gergely.
A jobboldali nyilvánosság utolsó kritikus lapja is elvérzett 17 éve a Fidesz-kormány hozta létre, az elmúlt három évben a Fidesz fojtotta meg a Heti Választ. Nincs már középút a NER-ben, vagy a hatalommal vagy, vagy ellene.
Fidesz: az alaptörvény-módosítás közös nemzeti ügy A nemzeti konzultáció és a választás eredménye is azt mutatja, hogy egyértelmű a kötelező betelepítési kvóta elutasítottsága.
Támadásba lendültek Soros emberei A Soros-hálózat azért tiltakozik az alkotmánymódosítás ellen, mert migránsokat akarnak betelepíteni. A Stop Soros törvénycsomag ezt akadályozza meg állítja a Fidesz.
Morvai: A Jobbik most azokhoz csapódik, akik ellen létrejött A képviselő szerint a jelenlegi Jobbikra egyetlen dolog jellemző, a dühös Fidesz-gyűlölet, ebben próbálják meg überelni a balliberális pártokat.