Ferenc pápáról forgatott filmet Wim Wenders

A Vatikán is közreműködött, most először fordult elő, hogy közvetlen hozzáférést engedtek a pápához.

2018. március 13. 20:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A balti országokba látogat Ferenc pápa Litvániába, Lettországba és Észtországba látogat szeptember 22. és 25. között Ferenc pápa - jelentette be pénteken a Vatikán sajtóirodája.

Friss hírek
4000 éves sumér kikötőt találtak Dél-Irakban Egy olasz és iraki régészekből álló csapat egy hozzávetőlegesen 4 ezer éves sumér kikötő maradványaira bukkant Mezopotámiában. A régészeti szenzáció és a számos lelet különleges bepillantást engedhet majd a világ legősibb civilizációjába.
A 19. századi angol kórházakba csak azt engedték be, akinek volt pénze saját temetésére A kora 19. századi Anglia kórházai hasonlóan a más iparosodó országokban találhatókhoz a tetvek és a halálos fertőzések melegágyai voltak, és a sokszor nyilvános műtőasztalra kerülők közül messze nem mindenki élte túl a procedúrát.
Láng Annamária: Sem a férfi, sem a nő nem tud kitörni egyedül A színésznő Ibsen Rosmersholm című darabja kapcsán mondta el a gondolatait nőkről és férfiakról, a szabadság lehetőségéről és lehetetlenségéről. [...] Bővebben!
A nap fotója a gyöngyhalászokról Barta Dóra Gyöngyhalász című koreográfiája érzékletes merülés a gyöngyökért, bármit is jelentsenek azok. Mészáros Csaba fotói. [...] Bővebben!
"Hogy rettenetes, elhiszem, de így igaz" - játsszon velünk a költészet világnapján! Március 21-e az egész világon a költészet ünnepe, amiről mi magyarok még április 11-én, József Attila születésnapján külön megemlékezünk.
Új AC/DC-lemez készül, ráadásul nem is akárhogyan Angus Young és a zenekar beugró énekese közösen írják az új számokat.

Mit felel Ferenc pápa a kizsákmányolt vatikáni apácák burkolt lázadására? Három, a Vatikán alkalmazásában álló apáca álnéven nyilatkozott a Femmes Eglise Monde című lapnak, amelyet a szentszék leghivatalosabb sajtószerve, a LOsservatore Romano ad ki.
Egyre több az ördögűzés, a Vatikán már alig bírja Egyre több démoni jelenséget regisztrálnak világszerte. A Vatikánhoz évente félmillióan fordulnak, hogy ördögűzést rendeljenek, ami háromszorosa a korábbi kérelmeknek.

Top hírek:
Hóman Bálintról - másként A Veritas Intézet munkatársának reaglása a hvg.hu-n megjelent írásra.
Mégiscsak elvitték Lukács György lakásából a filozófus kéziratait A hagyaték sorsa továbbra is bizonytalan.
Rose McGowan hideglelősen köszöntötte fel Harvey Weinsteint - videó A zaklatással vádolt 66 éves producer cége a születésnapján jelentett csődöt.
Új AC/DC-lemez készül, ráadásul nem is akárhogyan Angus Young és a zenekar beugró énekese közösen írják az új számokat.
Brigitte Bardot a muszlimok terrorja ellen A világhírű francia filmsztár azt mondta, hogy nem akar több iszlamistát látni és nem szeretné, ha kultúráját bántanák.
Újra lecsap minden idők legrosszabb filmese - videó Mutatunk egy nevetségesen rossz jelenetet Tommy Wiseau új trashfilmjéből.