Több milliárdból fejlesztik az elektronikus közbeszerzési rendszert

A kormány 2018-2021-es időszakra 6,35 milliárd forintot hagyott jóvá.

2018. március 13. 21:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Már úton vannak a disznók, melyeket génszerkesztéssel tesznek ellenállóvá Génszerkesztéssel tettek sertéseket ellenállóvá a világ egyik legköltségesebben gyógyítható állatbetegségével szemben jelentette a BBC.
Szijjártó Péter: a kárpátaljai magyar nemzeti közösséget mindig erőforrásnak tekintettük A beregszászi református templomban tartott rendezvényen Szijjártó Péter megköszönte Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszternek és Lilija Hrinevics oktatási miniszternek, hogy megjelentek az ünnepségen.
Megfeleltek a bankok a Fed stressztesztjén Mind a 35 vizsgált bank megfelelt a Fed banki stressztesztjén, azonban a Goldman és a Morgan Stanley sem lehet felhőtlenül boldog.
Hiába a botrány, már bőgetik a repülőket a Red Bull Air Race pilótái Látható és hallható a szabadedzés.
Túl vékonynak találják Dobó Katát új bikinis fotóján Összecsaptak az indulatok.
Görögország: véget érhet a mentőprogram Bár optimista hangulatban kezdődött az eurócsoport pénzügyminisztereinek tegnapi találkozója, csütörtök estig nem született hivatalos döntés a görög segélyprogram felfüggesztéséről.

Top hírek:
Orbán: Közép-Európa hozzáad az unió erejéhez Közép-Európa nemcsak egyszerűen részese az Európai Uniónak, hanem hozzáad annak erejéhez.
Skóciából lopták az izlandiak legendás szurkolásukat Egy Európa Liga-meccsen merítettek ihletett a Stjarnan nevű csapat szurkolói.
Égett a tarló Bácsalmásnál A tűz egy gabonamezőt és egy közeli erdőt is fenyegetett
Migránsok próbáltak Magyarországra szökni - Most sem jártak sikerrel Ketten voltak, egyiküknek sem volt papírja.
Még mindig nincs hír a bajba került Mars-járóról, de állítólag van remény Porvihar bénította meg a Mars-járót, és csak a vihar elvonulása után derül ki, fel tudják-e éleszteni. A szakemberek optimisták, szerintük a csaknem 15 éve dolgozó Opportunity ezt is túléli.
Újra kiadják a Beatles legendás fehér lemezét Az 1968-ban The Beatles címmel megjelent dupla album a borítója színe miatt lett a köznyelvben "White Album".