Több milliárdból fejlesztik az elektronikus közbeszerzési rendszert

A kormány 2018-2021-es időszakra 6,35 milliárd forintot hagyott jóvá.

2018. március 13. 21:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem létezik annál viccesebb kapuskesztyű, amit a magyar kapott Genkben
De Gea nem aggódja magát halálra
Semjén: Inspirálna, ha valaki meghívna jegesmedvére vadászni Hálás lenne, ha elintéznék neki, hogy elejthessen egy jegesmedvét. Közben a Jobbik vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a miniszterelnök-helyettessel szemben.
Nem nézik jó szemmel Vona új irányvonalát a korábbi támogatók Többször is megzavarták a jobbikos politikus lakossági fórumait.
Engedik a kemény játékot Rómában
Graffitisek miatt áll az egész 3-as metró Állítólag lekapcsolták a feszültséget, hogy a Pillangó utcánál összefesthessenek egy metrót.

Top hírek:
Drámai a helyzet: özönlenek a migránsok Németországba főleg az EU-ból Csak 2016-ban 1,8 millió migráns özönlötte el Németországot, a legnagyobb bevándorlói tömeg a románoké volt. És 1 365 178-an vándoroltak ki.
Ne síkosítson vazelinnel! Azok a nők, akik tusfürdővel és szappannal mossák intim testrészeiket, a nemi úton terjedő fertőzések nagyobb kockázatának vannak kitéve - figyelmeztetnek amerikai szakértők. ...
Napi horoszkóp - március 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Ilyen büntetést kapott az egymillió forinttal eltűnt postást Jogerősen háromszáz óra közmunkára ítélte a Mátészalkai Járásbíróság azt a postai kézbesítőt, aki elsikkasztotta a postai küldeményként rábízott csaknem egymillió forintot - közölte a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Felgyorsítanák a tőkepiaci unió megvalósítását Az Európai Bizottság a tőkepiaci unió megvalósítása érdekben javaslatokat terjesztett elő az alternatív finanszírozási források előmozdítására és a határokon átnyúló befektetések akadályainak lebontására - közölte Valdis Dombrovskis, az uniós bizottság pénzügyi stabilitásért, pénzügyi szolgáltatásokért és tőkepiaci unióért felelős alelnöke sajtótájékoztatóján hétfőn.
Nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya Januárban a román külkereskedelmi mérleg hiánya elérte a 775 millió eurót, ami csaknem 170 millió euróval nagyobb a tavalyi év első hónapjában mért értékhez képest - közölte hétfőn a román országos statisztikai intézet.