Ben Yedder 87 másodperce volt pályán az első góljánál

2018. március 13. 22:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Felfüggesztette az Összefogás Párt képviselőjelöltje elleni büntetőeljárást a bíróság A végzés nem jogerős.
Polgár Judit sugárzóan szép friss fotóján - A 41 éves sakkmester ezt a fotót posztolta Polgár Judit ezúttal kommentátorként van jelen a berlini sakkversenyen.
Gyurcsány: A Fidesz rendszerszerűvé tette a lopást A Fidesz rendszerszerűvé tette a lopást, ha egy ország vezetője tolvaj, és az emberek ezt hagyják, akkor nagy a baj mondta a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán Békéscsabán, lakossági fórumon.
A Tisza áradása miatt lezárják a szegedi rakpartot Az út lezárása nem jár együtt árvízvédelmi készültség elrendelésével.
Szocialista hátszéllel működő kamupártok? Bangóné beismerő vallomást tehetett! Bangóné Borbély Ildikó kedden közölte: ezer halott nevét találták a csepeli, soroksári ajánlások között. A szocialista képviselőjelölt nyilatkozatával csupán annyi a gond, hogy a Bangóné által kifogásolt kamupártoknál nem számolták össze a halottakhoz kapcsolódó aláírásokat.
A baloldal elvenné a migrációt szabályozó hatásköröket a tagállamoktól Csakis a magyar kormány döntheti el, hogy ki élhet Magyarországon - jelentette ki az EP-ben Kósa Ádám.

1-2, a Sevilla Manchesterben ütötte ki a Unitedet a BL-ből - A Manchester United-Sevilla és a Roma-Sahtar BL-nyolcaddöntő visszavágóinak közvetítése Ben Yedder az első két labdaérintésével elintézte Mourinhóékat a nyolcaddöntő visszavágóján. A Roma sokáig húzta a döntést a Sahtar ellen, de végül kiejtették az ukránokat.

Top hírek:
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Fél méter havat és tornádókat hoz az amerikai szupervihar A komplett keleti partot végigszántja a vihar, ami délen már súlyos károkat okozott. Északabbra pedig Szibéria fog beköszönteni.
Ismertette programját a Kell Az Összefogás Párt Weith Katalin, a Kell Az Összefogás Párt (KÖSSZ Párt) miniszterelnök-jelöltje ismertette a párt választási programját az M1 Ma Este című műsorában.
Előre jelzik az aszályt A kevés csapadék több kárt okoz, mint az árvizek Magyarországon.
Apja eszméinek védelmére pártot alapít a volt perui elnök fia Kenji Fujimori pártja a szabadságjogokért küzd majd.
A tokiói olimpiáig Hecker Balázs vezeti a karatésokat Pályafutása során Európa-bajnokságon és Világkupán is ért el harmadik helyezést.