Miro Cerar szlovén kormányfő lemondása nem okoz jelentős változást

A nemzetgyűlésnek legfeljebb hét napon belül meg kell vizsgálnia a kormányfő lemondását.

2018. március 15. 13:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Alonso: 2021-ben már nem leszek az F1-ben Noha a jövő évi terveiről még semmit sem árult el a spanyol, az már kiderült, hogy az új szabályok teljesen hidegen hagyják ráadásul szerinte előbb más problémákat kellene megoldania a sportágnak.
Latakia tartomány egymillió menekültet fogad be Szíria többi részéből Külföldről is hajlandóak menekülteket elhelyezni.
Dömötör Csaba: minden kiemelt területre több forrás jut Kiemelte, a kabinet célja egy erős Magyarország, amely gyarapodik, és közben garantálni tudja a biztonságát, ami nélkül nem fenntartható a gazdasági növekedés. 
Leclerc Bianchi miatt is nyerni akar Jules Bianchit az évtized első felének legtehetségesebb juniorpilótájának tartották, akiből később világbajnok lesz az F1-ben. Most ezt a szerepet vette át Charles Leclerc, aki máris bizonyít.
Vakargatás nélkül eltünteti a teanyomot a bögréből: az olcsó, házi szerek azonnal hatnak A ronda, beleszáradt nyomokat is kiszedheted a bögréből a házi pasztákkal.
Milliárdokat nyertek a foci-vb-n Három újdonsült francia világbajnok van a torna legnagyobb nyertesei között, akiknek a pályán mutatott teljesítményük súlyos milliárdokkal nö­ve­lte meg saját piaci értéküket.  Antoine Griezmann +6,5 milliárd Ft (27 éves francia támadó) Négy gólt ebből hármat tizenegyesből és két gólpasszt jegyzett.

Top hírek:
Átvágott vezeték miatt állt a Vodafone hálózata Több városban nem lehetett hívni, netezni.
Elmúltál nyolc? Akkor a Hangya és a Darázs nem neked szól Új műsorvezetői vannak a Marvel-kölyökklubnak: a két rovarméretű bohóc. Azért időnként felnőttek is nevethetnek a legújabb szuperhősfilmen.
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Van egy rossz hírünk: vége a strandidőnek Szombaton napközben még csak kevés helyen - nagyobb eséllyel az Alföld keleti részein és a Nyugat-Dunántúlon - alakulhat ki gyengébb zivatar. Késő délutántól, estétől viszont nyugat felől zivatarrendszer érheti el az országot.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.