Miro Cerar szlovén kormányfő lemondása nem okoz jelentős változást

A nemzetgyűlésnek legfeljebb hét napon belül meg kell vizsgálnia a kormányfő lemondását.

2018. március 15. 13:37

A cikk folytatása...



Friss hírek
Megdőlt a hajnalban egy melegrekord Az éjszaka leghidegebb pillanatában se csökkent 16 fok alá a hőmérséklet, ilyen se volt még.
Felmérték a magyarok cukorfogyasztását Nem teljesen igaz, hogy nemzetközi összehasonlításban túl édesszájúak vagyunk.
A Fenyő-gyilkosság nyomozója már 20 évvel ezelőtt is Gyárfást gyanúsította Gyárfás Tamás már 20 évvel ezelőtt is gyanús volt a Fenyő-ügyben a nyomozó hatóságoknak.
Az EU-s civil szervezetek támogatását javasolja az Európai Parlament Döntött az Európai Parlament: Az aktív és fejlett civil szféra a legfőbb védelmezője az EU-s alapértékeknek, ezért az EU-nak külön kéne támogatni az ilyen profilú civil szervezeteket. A labda innentől az Európai Bizottság térfelén pattog.
Ezért mondott fel Náray Erika az Operettszínházban 9 év után miért döntött úgy, hogy otthagyja a színházat.
Ausztria ismét ellenőrizné a német határt A belügyminiszter szerint az emberek számára a biztonság az egyik legfontosabb dolog.

A szlovén államfő nem jelöl ideiglenes miniszterelnököt Borut Pahor szlovén elnök arról tájékoztatta a nemzetgyűlést, hogy nem jelöl ideiglenes miniszterelnököt a két hete leköszönt kormányfő, Miro Cerar helyébe, és április 14-én hozza nyilvánosságra d...

Top hírek:
Feriha - 28. rész Hande bejelentése tornádóként söpör végig az egyetemen. Emir új, züllött életmódja rossz hatással van a családi kapcsolataira. Kihasználván Feriha és Emir szakítását, Hande rögtön akcióba lép. Cansu gonosz terveket szövöget
Djokovic tovább menetel Monte-Carlóban A szerb teniszező nagy csatában verte a horvát Borna Coricot.
100 millió forintra büntette az Apple-t magyar versenyhivatal Lényeges információkat hallgattak el a felhasználók elöl.
Megtaposták a horvát zászlót a szerb képviselőházban Az ott tartózkodó horvát házelnök meg is szakította szerbiai látogatását.
A legtöbbet szenvedőknek is segít egy új migrén elleni szer Húsz év próbálkozás után hoz áttörést az új terápia, olyanoknál is működik, akiknél más nem.
Fontos Eb-selejtezőt nyert a női asztalitenisz-válogatott A csehországi 3-1-es siker több mint szükségszerű volt a spanyolok elleni vereség után.