Navracsics Tibor: Virtuális lesz az Erasmus+

A virtuális csereprogram célja legalább 25 ezer fiatal készségeinek fejlesztése digitális tanulási eszközök segítségével.

2018. március 15. 14:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Civil Díj 2018 - a MagNet Bank sajtóközleménye Megható és humorral tűzdelt rendezvény keretében harmadjára adták át a civil szektor legrangosabb elismeréseit. A NIOK Alapítvány nevéhez fűződő Civil Díjat ebben az évben több mint 200 civilszervezeti képviselő, civil barát és vállalati partner jelenlétében osztották ki. A MagNet Bank által immár harmadik éve támogatott Civil Díj célja, hogy minél szélesebb körben hívja fel a figyelmet a társadalmi szervezetek nélkülözhetetlen munkájára és egy felemelő gálaesemény keretében visszacsatolást nyújtson elért sikereikre.
A Médiatanács elfogadta a Zalaegerszeg 88,9 MHz pályázati felhívás tervezetét Egymillió forinttal támogatja a BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivált a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület felkérte a hivatalt a Budapest 100,3 MHz, a Dél-Budapest 90,9 MHz és a Budapest 99,5 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek frekvenciatervének kidolgozására, miután tizenkét év után, idén ősszel végleg lejár a frekvenciákon a szolgáltatók jogosultsága.
Maksa Zoltán hitelcsapda miatt lakik a szüleivel Új párja és édesanyja megfér a közös konyhában.
Szülőszobán látták egymást utoljára, most újra találkoztak Együtt tolták ki őket a szülőszobából 18 éve, és azóta először találkozott Kíra és Zoé. A budapesti lányok többé nem szakadnak el, fogadott testvérei lesznek egymásnak.
Berki volt focistájával jár Hódi Pamela Már a gyermeke anyja mellett is többször Tinderezett Berki Krisztián.
Esküvője előtt élesztették újra Zsoltot - Szabadnapos katona mentette meg az életét Autójában állt meg a szíve a vőlegénynek. Szerelmének, Mariettának és egy arra járó önzetlen katonának, Lászlónak köszönheti az életét.

Simicska embere lehet a független ellenzék veszte Veszprémben A legesélyesebb ellenzéki Kész Zoltán magára haragította riválisait, de még így is van esélye legyőzni Navracsics Tibor jelöltjét.

Top hírek:
Azt hitte, ingyen van a sör Több üzletben sem fizetett egy pécsi férfi.
Betilthatják a műanyag szívószálat és fültisztító pálcikát Nagy-Britannia fellép a környezetszennyező termékek ellen.
Kórházból loptak telefonokat Ápolónőktől és a betegektől is loptak.
Életfogytiglani börtönre ítélték a hősként tisztelt török katona gyilkosait A per 18 érintettjét szándékos emberölés és az alkotmányos rend megdöntésének kísérlete vádpontjaiban találták bűnösnek.
Soros György fia elszólta magát: nemzetek bukásáról álmodozik Alex Soros elképesztő bejegyzést posztolt, hatalmas felháborodást keltett. Volt, aki egyszerűen Sátánnak nevezte.
A színésznő élő adásban jelentette be, hogy babát vár - Másodszorra lesz anya Claire Danes Claire Danes azt nem árulta el, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.