Navracsics Tibor: Virtuális lesz az Erasmus+

A virtuális csereprogram célja legalább 25 ezer fiatal készségeinek fejlesztése digitális tanulási eszközök segítségével.

2018. március 15. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A reformátusokat és a katolikusokat egyaránt ingerelte Erasmus középutassága Rotterdami Erasmus, a 16. század humanista mozgalmának meghatározó egyénisége, a keresztény egység utolsó közvetítője, az utolsó nagy latin stiliszta 482 éve, 1536. július 12-én halt meg. Életműve elő...

Friss hírek
Rosamunde Pilcher: Négy évszak 2/4 - teljes film Rendező: Giles Foster Szereplők: Tom Conti, Michael York, Senta Berger, Paula Kalenberg, Perdita Weeks, Tim Delap, Juliet Mills 
Bőrsérülést okozhat a mobiltelefon Gondolta volna, hogy a mobiltelefonja, amit nap mint nap használ, bőrpírt, duzzanatot, viszketést, hólyagos bőrsérüléseket és hegesedést okozhat? A készülékekben található ko­balt és nikkel váltja ki ezeket az allergiás reakciókat, tehát aki az ékszereket is nehezen viseli magán, az jobb, ha a telefonjával is óvatosabban bánik.
Vár a vasút, vár a NIF Egy súlyos baleset sem volt elég ahhoz, hogy a vasútszakasz fejlesztője hajlandó legyen egy buszjárattal megoldani a közlekedést a lezárt Vágóhíd utcai aluljáró környékén.
Tompai hajnal: egy iraki és két iráni találkozása magyar egyenruhásokkal egy lengyel kamion rakterében A randevú vége: közös határzárlátogatás.
Egy csomó helyen lehalt a Vodafone hálózata Technikai probléma, de már dolgoznak rajta.
Bepöccentek a parkolási díjon a vásárlók, ezért hátrált meg a Lidl? Enyhített Lidl a bő egy hete nyílt Máriaremetei úti áruházánál kezdetben alkalmazott szigorú parkolási szabályokon.

I/I Azurák Csabával - 2018. 06. 28. Túlnépesedésről, szupervírusokról és az emberiség jövőjéről beszélt Alex Berezow az I/I-ben, de szó volt a legnagyobb balatoni hajós-tragédiáról is, valamint Navracsics Tibor is elmondta, miről egyezt...

Top hírek:
Egy magyar drónos befoglalta a Balaton fölötti légteret, ilyenkor senki más nem szállhat fel Egyszerű állampolgárként, több napra szóló légtérhasználati engedélyt kért és kapott egy magyar, hogy a Balaton fölött repkedhessen, ami aztán igen abszurd helyzetet szült. A blokkolás miatt műrepülő Besenyei Péter bemutatója is elmaradhat. [Frissítve: törölhették a foglalás.]
A Haladás ügyvezetője elmondta, mi fogta meg a Mészáros-féle 2Rule mezekben Pont most kellett új mezt keresni, az ajánlat igazán kapóra jött, de hogy az egész biznisznek van-e köze ahhoz, hogy a Haladás VSE elnökének felesége Mészáros Lőrinc lánya, nem árulták el.
Tolvai Reni smink nélkül - Egész másképp néz ki a több réteg festék alatt Képeken öt fiatal, magyar énekesnő kifestve és smink nélkül.
Tűkön ül a börtönben Bróker Marcsi Az asszony enyhébb kényszerintézkedést kért, de vallomást még nem akar tenni.
Nincs kizárva, hogy terrorista támadás történt Lübeckben Az egészen biztos, hogy halálos áldozata nincs a támadásnak.
Kulcspozícióból távozik az MLSZ-alkalmazott Szélesi Zoltán a felnőtt válogatottat beugróként, az U17-es válogatottat megbízott szövetségi edzőként irányította. Új kihívásokra vágyik.