Washington újabb szankciókat léptetett életbe Oroszország ellen

Az új szankciók elsősorban az orosz hírszerzésben dolgozókat érintik.

2018. március 15. 16:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Oroszország görög diplomatákat utasít ki Athén előzőleg több orosz diplomatát kiutasított, illetve nem engedett be az országba.

Rákapcsolnak az oroszok: 640 műholdat lőnek fel, maga Putyin jelentette be Oroszország 640 műholdat akar a világűrbe juttatni Szféra (égbolt) nevű új űrkutatási programja keretében a következő 10 év alatt közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán a Roszkozomosz, az oros...
EU: Oroszország vállalja a felelősséget a maláj utasszállítóval kapcsolatban Az unió együttműködést vár Oroszországtól.
Fejbe lőtték a cárt, aztán elszabadult a pokol A bolsevikok száz éve gyilkolták meg a Romanovokat, a cári Oroszország utolsó uralkodó családját. A kivégzésük valóságos mészárlásba torkollott.
Maas az egyoldalú megállapodásoktól óvja Trumpot Jó, ha az Egyesült Államok és Oroszország szóba áll egymással - nyilatkozott Heiko Maas német külügyminiszter a vasárnap megjelenő Bild am Sonntag című német tömeglapnak, egyúttal óva intette az a...
Ez aztán a hivatástudat: otthagyták a válogatott büntetőpárbaját a horvát tűzoltók  videó Sosem látott futball-lázban ég Horvátország, miután déli szomszédunk bejutott a 2018-as oroszországi világbajnokság döntőjébe, ahol Franciaországgal mérkőzik meg vasárnap. Természetesen a helyi tűz...

Csaknem vérbe borult Európa Törökország és Oroszország a Balkánon feszült egymásnak az 1870-es évek második felében, amibe a nagyhatalmak is bekapcsolódtak. Nem sokon múlt a világháború.
Még Putyin szerint sem Oroszország része Németország De a Kreml szóvivője szerint úgyis annyira rossz a viszony Trump és Putyin között, hogy ez már szinte mindegy.
Elképesztő tétek és alkuk, Trump a szankciók feloldását javasolhatja Putyinnak Legalábbis így értesült a The New Yorker. Persze nem ingyen lenne ily nagylelkű az Egyesült Államok elnöke Oroszország gazdasági gondokkal küszködő államfőjével. Mit kér cserébe Donald Trump?
Nem engedtek be Ukajnába egy, az orosz médiának dolgozó brit tévés műsorvezetőt Nem engedték be kedden Ukrajnába John Warrent, az egyik orosz televízió brit állampolgárságú műsorvezetőjét, mert korábban az ukrán jogszabályokat megsértve utazott be az Oroszország által önkényesen ...
Moszkva aggódik Szkripalékért Oroszország továbbra is ragaszkodik a konzuli kapcsolatfelvételhez.
Meghalt a legújabb angliai mérgezés egyik áldozata A belügyminiszter szerint összefügg a Szkripal-üggyel a legújabb angliai mérgezés. De nem terveznek újabb szankciókat Oroszország ellen.