A szamárzselé miatt vágják le az állatokat

Ipari módon szolgálják ki a növekvő kínai igényeket, miközben az állatvédők őrjöngenek.

2018. március 17. 9:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Folytatódik a klasszikus zenei tehetségkutató negyedik évada Pénteken kezdődik a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató negyedik évada a közmédiában.
Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítése vasárnap hajnalban Szünetel az úthasználati jogosultságok, az e-matrica és a 3,5 tonna össztömeg feletti teherjárművekre érvényes e-útdíj értékesítése április 15-én, vasárnap éjszaka 1 és hajnali 5 óra között rendszerfejlesztés és karbantartás miatt - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Rába éves közgyűlés - sajtóközlemény A Rába Nyrt. éves rendes Közgyűlése elfogadta az Igazgatóság beszámolóját a társaság 2017. évi működéséről. A Rába Csoport 1,56 milliárd forintos teljes átfogó eredménnyel és 36,4 milliárd forintos mérlegfőösszeggel zárta a 2017-es üzleti évet. A Közgyűlés a társaság növekvő eredményességével összhangban hozzájárult, hogy a Rába emelje a kifizetendő osztalék összegét, így 23 forint jár a tulajdonosoknak 1000 Ft/db névértékű részvényenként.
Lezárják az M1-est Bicske és Tatabánya között Pénteken 9 és 13 óra között aszfaltozás miatt lezárják az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalát Bicske és Tatabánya között - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Megkezdte az Advance Tower második ütemét a Futureal-csoport Megkezdte az Advance Tower irodaház második ütemének építését a Futureal-csoport. A Váci úti irodafolyosón megvalósuló épületegyüttes a második fázisban 8000 négyzetméter bérbeadható területtel bővül. A WELL Building Platina előminősítésű irodakomplexum új ütemét várhatóan 2019 második felében adják át.
Újra szól az opera Németország egyetlen eredeti barokk színházában Ugyanazzal az operával nyitottak meg újra az operaházat, mint ami 1748-as megnyitón is műsoron volt.

Top hírek:
Magyarország dönt, nem az USA így utasították el 70 éve a dollármilliárdokat A függetlenségével hivalkodó magyar kormány még a közhangulattal is dacolt, amikor szovjet javaslatra visszautasította a gazdaságserkentő injekciót.
Ingyen segít az agrárkamara az egységes kérelmek elkészítésében Idén is ingyen segítenek a gazdálkodóknak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai az egységes kérelmek elkészítésében és benyújtásában.
Ez most nem stadionépítés: 200 millió forintért bontanak le egy teniszpályát El kell bontani azt a teniszpályát, aminek a helyére stadion épülne, és nem lesz olcsó a munka.
Mészáros Lőrinc zsebébe most egy irodaház vándorolt Az az Üllői úti Ü48 Irodaház, melyben az FHB Bank is fiókot működtet.
Újabb irodaházat vásárolt az Appeninn Tőkeemeléssel és új részvényekkel kerül a cég tulajdonába az Ü48 Irodaház.
Így kell szexoldalakkal lenyúlni az EU pénzét Az OLAF nem csak azt tette szóvá a JEREMIE-programmal kapcsolatban, hogy a pénzből a Puncs.hu üzemeltetőjének is jutott, de kartellezést is megállapított.