Trump lefejezte a kormányát

Tévés elemzőkkel és a CIA igazgatójával tölti fel a Fehér Házat, miután kirúgta a külügyminiszterét és a nemzetbiztonsági tanácsadóját. A tisztogatásnak ráadásul még nincs vége.

2018. március 31. 8:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump visszavonta a volt CIA-igazgató biztonsági igazolását Donald Trump amerikai elnök visszavonta John Brennannak, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) volt igazgatójának a biztonsági igazolását, így Brennan többé nem férhet hozzá minősített adatokhoz és inf...

A Fehér Ház legbiztonságosabb részén készült titkos hangfelvétel Egy volt Trump-tanácsadó vette fel, ahogy kirúgják. Abban a Situation Roomban, ahol máskor szigorúan titkos információk is elhangoznak.
Twitter a diplomáciai botrányok mögött Trump több szempontból is úttörő a Twitteren, az amerikai elnök ugyanis a Fehér Ház hivatalos csatornáit megkerülve számtalanszor a mikroblogon jelenti be az egész világot érintő döntéseit.
Trump Twitter-üzenetében közölte: a világbéke érdekében bünteti Iránt Kedden életbe léptek az Irán elleni amerikai szankciók, az erről szóló közleményt Donald Trump elnök írta alá, majd a Fehér Ház helyi idő szerint kedden délután adta ki.
A Fehér Ház megújítja az Irán elleni szankciókat A Fehér Ház Donald Trump elnök aláírásával közleményt adott ki, amelyben bejelentette az Irán elleni szankciók megújítását

Elismert klímatudóst jelölt Donald Trump a Fehér Ház tudománypolitikai hivatala élére A Fehér Ház kedden este jelentette be, hogy a hivatalt Kelvin Droegemeier vezetheti majd, amennyiben jelölését a szenátus jóváhagyja. A posztot 19 hónapja, vagyis a Trump-adminisztráció hivatalba lépé...
Nyomtatható fegyverek miatt beperlik az államok a Fehér Házat Máris több ezren töltötték le az internetről az AR15-ös típusú gépkarabély 3D-s nyomtatásához szükséges tervet az Egyesült Államokban.
Fehér Ház: Donald Trump nyitott a moszkvai látogatásra Donald Trump amerikai elnök nyitott a moszkvai látogatásra - jelentette be a washingtoni Fehér Ház pénteken
Túl keményeket kérdezett Trumptól, kitiltották a sajtótájékoztatóról A Fehér Ház szerint a CNN riportere nem a helyhez méltó kérdéseket tett fel. A Fox News is mellé állt.
Washington kampányt indított az iráni vezetés meggyengítésére Sem a Fehér Ház, sem a külügyminisztérium nem volt hajlandó reagálni a hírre..