Egy tízéves lány a neten kért segítséget, mert bántják

Sokan megosztották a videóját, még Hugh Jackman is bátorította.

2018. április 14. 17:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hugh Jackman még mindig annyira sármos! Imádjuk!

Friss hírek
Biciklis gyilkos lőtte le George H. W. Bush volt szívsebészét Mellétekert, kétszer rálőtt, majd elhajtott.
22,7 millió eurót nyert valaki az Eurojackpoton Két hete két ember is 45 millió eurót vitt haza.
Német állampolgár a lübecki késes támadó A lübecki főügyészség jelentette be, hogy a támadást, amelyben nyolcan sérültek meg, egy 34 éves férfi követte el.
Nagyszabású támadást indított Izrael, a Gázai övezetet lövik Délután az övezetet uraló radikális iszlamista szervezet mesterlövészei izraeli katonákra lőttek, erre Izrael támadást indított a Hamász gázai övezeti létesítményei ellen.
27 tornádó pusztított egyszerre Iowa államban - videó Házakat döntött össze és gázvezetékeket rongált meg több egymást követő forgószél.
Nem hajlandó jótékonykodni, inkább mecsetet épít a francia világbajnok Ousmane Dembélé focista győzelmi prémiumát mauritániai mecsetépítésre fordítja. Feltehetően radikális muszlim.

X-Men - A kívülállók - július 6., péntek, 21.00 Ajánló - Szereplők: Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, Anna Paquin, James Marsden, Rebecca Romijn, Ray Park #filmekegesznap
Hugh Jackman odavan jóval idősebb feleségéért - 22 éve imádja Deborrát Deborra-Lee Furness évtizedek óta hű társa a színésznek.

Top hírek:
A migránsok zaklatták a nőket a vb-döntő utáni bulikon Franciaországban Fogdosták és erőszakkal csókolgatták őket, egyikük maszturbált is egy lány mellett.
Egy iráni-svéd feminista politikus Amerikába deportálná az izraeli zsidókat Azért, hogy legyen helyük a palesztinoknak.
Élőben közvetítette a halálos balesetet egy férfi - videó A baleset során két fiatal meghalt.
Az antiszemitizmus ellen tüntettek Bonnban egy antiszemita támadás után Szervezők: Nem megengedhető Izrael-kritikának hazudni az antiszemitizmust.
Német állampolgár a lübecki késes támadó A lübecki főügyészség jelentette be, hogy a támadást, amelyben nyolcan sérültek meg, egy 34 éves férfi követte el.
Orbán Viktor a jeruzsálemi Siratófalnál - fotók Újabb fényképeket töltött föl a Facebookra az izraeli útról a miniszterelnök.