Egy tízéves lány a neten kért segítséget, mert bántják

Sokan megosztották a videóját, még Hugh Jackman is bátorította.

2018. április 14. 17:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy tízéves lány a neten kért segítséget, mert bántják Sokan megosztották a videóját, még Hugh Jackman is bátorította.
Testkamerás videó a késes támadásról A rendőrök bátran helytállnak.
Fele olyan idős lányokkal versenyez a 47 éves dögös nagymama - videó A szépségverseny nyereményét beteg barátja megsegítésére költené.
Trump elégedett a légicsapással Donald Trump amerikai elnök szerint a Szíria elleni katonai akció elérte a célját.
Három szír migráns katonákat toborzott Németországban Szíriában akarták bevetni az Iszlám Állam oldalán őket.
Kézen állni tanított egy gorillát egy gondozó, botrány lett belőle - videó A megosztó felvételt rövid időn belül több százan megosztották.

Hugh Jackman szívhez szóló üzenetet írt feleségéhez - már 22 éve házasok! Kevés az ilyen sztárpár, akik ennyi év után is együtt vannak még.

Top hírek:
Az évszázad arab-zsidó alkuja készülhet Egyre nyíltabban vállalja Szaúd-Arábia és Izrael az eredetileg titkos kapcsolatukat, amely új közel-keleti rend alapja is lehet.
Mi változik a szíriai légicsapások után? Tavaly áprilisban miután az Aszad szíriai elnökhöz hű hadsereg vegyi fegyvert vetett be a fegyveres ellenzék kezén lévő területek ellen az USA légicsapásokat hajtott végre Szíria ellen, s állítólag megsemmisítette a légierő negyedét. Abból a támadásból a jelek szerint nem tanult Aszad, s elemzők szerint kicsi az esély, hogy a mostani megtorló akció után változna Damaszkusz politikája.
Visszatérőben a hidegháború - állítja az ENSZ főtitkára António Guterres ENSZ-főtitkár "felelős cselekedetre" szólította fel az országokat az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülésén, amelyen Oroszország és az Egyesült Államok szócsatát folytatott az esetleges Szíria elleni légicsapások kapcsán.
Fake/nem fake - felismeri még bárki az álhíreket? Egyre nehezebb eldönteni, hogy a ránk zúduló információáradatban melyek az igaz, s melyek a hamis hírek. Néha nem árt az önellenőrzés sem, ezt a célt szolgálja a következő teszt is. Frissebb és régebbi hírek és "hírek" között válogattunk.
Gyermekpornó az USA kambodzsai követségén Harminckét embert bocsátottak el az USA kambodzsai nagykövetségéről, miután kiderült, hogy az alkalmazottak pornográf tartalmakat, köztük gyermekpornót osztottak meg egymással egy nem hivatalos chat-oldalon.
Kilenc év börtön a karácsonyi vásárban robbantani akaró férfinek 2016-ban tervezett merényletet Ludwigshafenben az albán származású, iszlamista, 19 éves vádlott.