Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Franciaországban

Elemzők szerint a szélsőbal teszteli az utcán támogatói bázisát.

2018. április 15. 13:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Franciaországban hat ember köztük egy rendőrnőt vettek őrizetbe a 2016-os rendőrgyilkosság miatt A források szerint a rendőrnőt egyelőre nem vádolják semmivel.
Így néz ki a migránsnegyed Párizs közepén, a belvárosban Az Origo stábja a márciusi terrortámadás után Franciaországban forgatott. Nézze meg a megdöbbentő felvételeket!
Nézze meg, hogy foglalták el Párizs belvárosát a migránsok Az Origo stábja Franciaország legrosszabb közbiztonságú részén forgatott. A jogok itt korlátozottan érvényesülnek.
Magyarország hivatása, hogy megvédje Európát Philippe Pellet geológus volt az ECHO TV Napi aktuális című műsorának vendége, aki Magyarország belpolitikai helyzetéről beszélt, valamint arról, hogy Franciaország Európa-ellenesnek gondolja hazá...
Iszlamisták pere kezdődött Franciaországban Az alig 26 ezer lakosú kisvárosból, Lunelből 2013 és 2014 folyamán tömegesen indultak el iszlamisták családjaikkal együtt Szíriába terrorszervezetekhez csatlakozni.
Franciaország továbbra is tart a terrorista migránsoktól Franciaország jelezte az Európai Bizottságnak, hogy a továbbra is magas terrorfenyegetettség miatt október végéig meghosszabbítja a határellenőrzést - közölték szerdán brüsszeli források.

Szakértő: nehéz megbecsülni a migráció költségeit Franciaországban Szűcs Anita Franciaország-szakértő szerint nehéz megbecsülni a migráció költségeit Franciaországban, mert ezek négy nagy statisztikai kategória adataiból állnak össze.
Óriási vasutassztrájk kezdődik kedden Franciaországban A kormány reformjai elleni tiltakozás nemzetközi vonalakat is érint. Az Air France légitársaság dolgozóinak egy része pedig fizetésemelést követelve áll le.
Összedőlt körhinta okozott halálos balesetet Franciaországban Egy férfi meghalt, többen megsérültek.
Durva: Pippa Middleton apósát nemi erőszakkal vádolják Botrány a királyi család rokonságában! Katalin hercegnő húgának, Pippa Middletonnak az apósát vádolják nemi erőszakkal. David Matthews-t kiskorú ellen elkövetett nemi erőszak miatt kedden már őrize...
Arányosabbá teszik a választási rendszert Franciaországban A reformtervezet a parlamenti képviselők számának 30 százalékos csökkentését és a választási rendszer arányosabbá tételét célozza.
Tények a dzsihadistákról A Franciaországban 2004 és 2017 között dzsihadizmus miatt elítélt 137 ember perirata alapján megállapítható, hogy a francia dzsihadisták 74 százaléka született muzulmán, 26 százaléka az élete során az...