Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté

A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.

2018. április 16. 3:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Hódi Pamela újra szerelmes Nem csak Berki Krisztiánt, gyermeke édesanyját is eltalálta Ámor nyila. Hódi Pamela a Borsnak vallott először a titokzatos, új szerelemről.
Koncz Zsuzsa: Nem voltam híve a házasságnak Az énekesnő annyira ódzkodott a házasság gondolatától, hogy el sem akart menni a saját esküvőjére.
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
A Nagy Duett - 1. adás 1. rész Liptai Claudia fergeteges bevonulásával indult A Nagy Duett hatodik évadának első adása. A duettpárok közül elsőként Tóth And és Rippel Feri, majd Marcellina és Pumped Gabo, valamint Gergely Róbert és Megyeri Csilla lépett színpadra.
A Nap könnyei - szombat 22.30 Ajánló - Szereplők: Bruce Willis, Monica Bellucci, Cole Hauser, Johnny Messner, Tom Skerritt, Fionnula Flanagan, Eamonn Walker 

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
Janza Kata és Pintér Tibi lánya igazi szépség lett - Íme, a 19 éves Janka Pintér Janka nagyon hasonlít édesanyjára, Janza Katára.
Fűszeres, pácolt karajszeletek a serpenyőből: belül szaftos, kívül hirtelensült Ha nem akarsz sok időt a konyhában tölteni, a hirtelensült sertéskaraj jó választás.
Nap képe - Csajos utazás
Pokoli győzelmet aratott Ricciardo Daniel Ricciardo ausztrál pilóta az antikrisztus szimbólumának (666) jegyé­ben nyerte meg a sanghaji futamot: a hatodik helyről rajtolt, a hatos kanyarban megejtett előzéssel állt az élre és pályafutása hatodik elsőségét szerezte meg. Persze, mindez lehet véletlen, ám hogy a siker letéteményese a csapatvezetés, az elvitathatatlan.
Stílust teremtett a Vészhelyzet Ez történt a szereplőkkel a sorozat óta Stílust teremtett az 1994-ben indult kórházsorozat, a Vészhelyzet. A széria óriási sikert hozott a színészeknek, de csak George Clooney és Julianna Marguiles lett szupersztár.