Jennifer Aniston irtó dögös volt az esküvőn - Szexi ruhában vonta magára a figyelmet

A válása után ilyen szexi szettben kapták le a színésznőt.

2018. április 16. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Selena Gomez Jennifer Aniston exférjével kavar? Bármilyen furán is hangzik, nagyon úgy tűnik, hogy Justin Theroux teljesen rákattant Selenára!
Brad Pitt és Jennifer Aniston titokban összeházasodtak? Mindketten sikeresek, híresek, és nem mellesleg szinglik... De képzeld, állítólag már nem sokáig, mert nem bírják egymás nélkül!
Jennifer Aniston először az utcán a Brad Pittes és a Justin Theroux randizós pletykák után Igazán jó hangulatban van
Így néz ki Jennifer Aniston a szakítás után Nemrég bombaként robbant a hír, hogy a színésznő és Justin Theroux útjai végleg elválnak, de a friss fotók alapján a szakítás egyáltalán nem viselte meg Jent.
Bejött a válás Jennifer Anistonéknak Jobban érzi magát szakításuk óta Jennifer Aniston és Justin Theroux. Bár kívülről boldogságuk felhőtlennek tűnt, a szakításuk óta egyre több elbizonytalanító részlet derül ki. A pár barátai elárulták,...
Jennifer Aniston exe csak úgy váltogatja a nőket, most épp ezzel a sorozatsztárral jár? Wow, Justin Theroux belendült!

Állítólag a hír igaz: Jennifer Aniston és Brad Pitt tényleg újra együtt vannak Fotó is bizonyítja.
Jennifer Aniston exe rákattant Emma Stone-ra? Justin Theroux úgy tűnik, odavan a csinos hollywoodi színésznőkért, hiszen Jen után most ismét egy ismert hírességet nézett ki magának. Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább!
Magyar származású művészt szeret Jennifer Aniston exe? Nemrég szakított Jennifer Aniston és férje, utóbbi úgy tűnik nem sokáig szomorkodott. A hírek szerint ugyanis egy kanadai-magyar fotóművészt szeret!
Bulizni már tud Jennifer Aniston Élvezi vagy szenvedi a szingliséget Jennifer Aniston? A Jóbarátok című sorozat színésznője csak néhány hete hozta nyilvánosságra válását, ám azóta kiderült: már tavaly szakított Justin Theroux-val. An...
Na ne! Jennifer Aniston után most vele jár Justin Theroux Gyorsan talált új párt a színész
Jennifer Aniston exe állítólag egy magyar származású fotóssal jött össze Petra Collins egy nagyon menő New York-i művész.