Jennifer Aniston irtó dögös volt az esküvőn - Szexi ruhában vonta magára a figyelmet

A válása után ilyen szexi szettben kapták le a színésznőt.

2018. április 16. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jennifer Aniston titokban férjhez ment? Bár a válás óta semmiféle új infó nem szivárgott ki Jennifer szerelmi életéről, a legfrissebb lesifotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy a sztár újra kimondta a boldogító igent!

Exférj újratöltve - július 22., vasárnap, 20.50 Szereplők: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Peter Greene, Cathy Moriarty, Christine Baranski
Jennifer Aniston vagyonokat fizet az exének, hogy ne tálaljon ki? Hiába indult békés válásnak, sajnos egyre jobban kezd átmenni egy szappanoperába Jennifer Aniston és az exe szakítása. Legutóbb egy elég ciki dolog derült ki a színésznő módszereiről.
Jennifer Aniston ledobta az összes ruháját - Észvesztően szexi fotók készültek róla Jennifer Aniston tényleg tudja, mitől döglik a légy.

Jennifer Aniston hivatalosan is továbblépett Ráadásul rögtön két férfi küzd a kegyeiért.
Jennifer Aniston újra randizgat Megdobbant a szíved, hátha Brad Pitt jött újra a képbe? Egy biztos, Jen ezerrel bedobta magát a randipiacon.
Jennifer Aniston fél, hogy Angelina Jolie tönkreteszi? Talán sosem lesz vége az Angie-Jennifer cicaharcnak, mert ismét egy újabb durva állomásához érkezett a csajháború.
Jennifer Aniston egyedül sem búsul A boldog szinglik életét éli Jennifer Aniston. A Jóbarátok című sorozat színésznőjének sosem volt szerencséje a férfiakkal, ám a sok rossz tapasztalat erőssé tette. Brad Pitt-tel való válása után nehe...
Jennifer Aniston irtó dühös, kegyetlen bosszút eszelt ki Népszerű színésznő a célpont.