Levegőt!

Amikor az ember már azt hinné, hogy nincs tovább, nincs lejjebb, amikor látszólag elfogytak az ötletek, akkor jönnek a választások, és Abszurdisztán újra régi fényében ragyog.

2018. április 16. 11:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyaralót venne? Tavaly még jó ötlet volt Nehezen megfizethető luxussá válhat a nyaralóvásárlás; van, ahol 20 százalékkal is emelkedtek az árak. Siófokon és Balatonfüreden több mint 600 ezer forintot kérnek egy négyzetméterért.
Újabb Corvinus tanszék ítélte el a listázást A Vállalatgazdaságtan Intézetet Chikán Attila alapította, a közgazdász is rajta van a Figyelő által közölt listán a Soros-ügynökök között.
Egy magyar nő egy napja már biztosan ott lesz Cannes-ban Szilágyi Zsófia filmjét beválogatták a Kritikusok hete versenyébe.
Lehet, hogy nem látta még ilyen szép felbontásban a Holdat
Elindult az ország legnagyobb ruhagyűjtő akciója Több éve rendezik meg az évről évre egyre sikeresebb gyűjtést.
Kiszivárgott, hogy kik játszhatják a főszerepet az Az folytatásában Sztárparádéval készül a stúdió.

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Franciaországban Elemzők szerint a szélsőbal teszteli az utcán támogatói bázisát.
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Ez történt: ingyen letöltheti a 90-es évek kedvenc fájlkezelő programját Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit nézzük, mi történt a héten.
Furcsa közleményben utasította el a Figyelő listázását a Professzorok Batthyány Köre A kormánypárti kör attól tart, hogy rossz hírét keltik emiatt az országnak.