Kezdetben mindenki így néz ki: furcsa a külsőnk, mielőtt emberi alakot öltünk

Az emberi test és a természet láthatatlan csodáit mutatjuk meg képeken.

2018. április 16. 14:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Kezdetben mindenki így néz ki: furcsa a külsőnk, mielőtt emberi alakot öltünk Az emberi test és a természet láthatatlan csodáit mutatjuk meg képeken.
A Nagy Duett 6. évad 1. adás - Galéria Elstartolt A Nagy Duett legújabb évada! Idézd fel a legviccesebb és leglátványosabb produkciókat!
Feriha - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 16.50 Ajánló - A világ számos pontján még ma is előfordul, hogy a szülők a gyermekük helyett döntenek! Feriha: országos tv premier hétköznap délutánonként 16.50-kor a TV2-n!
Akar nevetni? Így futott a pénze után a pórul járt tolvaj videó A szeles időjárás kegyetlenül kibabrált a bűnözővel.
Te elhiszed, hogy ez a nő már nagymama? Úgy tűnik, egy ausztrál anyuka tényleg megtalálta az örök fiatalság titkát. A képek alapján tuti nem találnád ki, mennyi idős!
Nagyon morbid, de igaz: öngyilkosság-automatát mutattak be Amszterdamban Nagyon megosztotta a holland temetkezési kiállítás látogatóit ez a találmány.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Pokoli győzelmet aratott Ricciardo Daniel Ricciardo ausztrál pilóta az antikrisztus szimbólumának (666) jegyé­ben nyerte meg a sanghaji futamot: a hatodik helyről rajtolt, a hatos kanyarban megejtett előzéssel állt az élre és pályafutása hatodik elsőségét szerezte meg. Persze, mindez lehet véletlen, ám hogy a siker letéteményese a csapatvezetés, az elvitathatatlan.
Jennifer Aniston irtó dögös volt az esküvőn - Szexi ruhában vonta magára a figyelmet A válása után ilyen szexi szettben kapták le a színésznőt.
Stílust teremtett a Vészhelyzet Ez történt a szereplőkkel a sorozat óta Stílust teremtett az 1994-ben indult kórházsorozat, a Vészhelyzet. A széria óriási sikert hozott a színészeknek, de csak George Clooney és Julianna Marguiles lett szupersztár.
Szupergyors bögrés, gyümölcsös süti: sokáig puha marad Még a mérleget sem kell elővenned! A bögrés, gyümölcsös süti szép magasra feljön, és pillekönnyű lesz.