Varró Danit megihlette az account menedzser és big data analyst, IT-verseket faragott gyerekeknek

A netről ingyenesen letölthető gyerekverseket faragott Varró Dániel, ezúttal a digitális kor szakmáit szedte rímekbe.

2018. április 16. 15:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ne maradjatok le róla ti sem! Idén utoljára mulathatunk a Gyerek Szigeten Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget, éppen ezért most még június 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban. A búcsúhétvége is bőven tartogat ...

Friss hírek
Levelet írt a Linkin Park Chester Bennington halálának évfordulóján Az énekes tavaly július 20-án hunyt el. Nem csak a rajongók, a zenekar is megemlékezett Benningtonról.
Egy magyar találmány, és a Tour de France eddig ismeretlen csalássorozata? A rejtett motoros kerékpárok féltve őrzött titka máig nagyjából ismeretlen a nagyközönség előtt.
Rémes születésnap Détár Enikővel Mi lehetne rémesebb annál, mint egy temetéssel kezdődő születésnap?
Tompos Kátya Hrutka Róbert: Holdjárat Koncert vasárnap este a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Horthy istenítése egy idő után már közel járt Sztálinéhoz és Hitleréhez Fénykorában Horthy Miklóst évente négyszer ünnepelte a hódoló nemzet. Márciusban a kormányzóvá választásának, júniusban a születésének, novemberben budapesti bevonulásának, decemberben pedig nevének a napján. A kormányzó magasztalása az évek során istenítésbe torkollott. A szinte folyamatos ünneplés legfőbb üzenete az volt, hogy aki magyar, Horthyval tart.
Film készül a Macskákból, James Corden és Taylor Swift is szerepel benne Parádés szereposztással jön a feldolgozás.

A Gyerek Szigetet nem lehet kihagyni! Június 23-24-én a Gyerek Sziget utolsó hétvégéjén is érdemes kinézni a budapesti Hajógyári-szigetre és elmerülni az ingyenes programokban. A búcsúhétvégén fellép Rutkai Bori és bandája, Radványi Baláz...

Top hírek:
Levelet írt a Linkin Park Chester Bennington halálának évfordulóján Az énekes tavaly július 20-án hunyt el. Nem csak a rajongók, a zenekar is megemlékezett Benningtonról.
Elszabadul a pokol Shyamalan új filmjében - előzetes Januárban közös filmben folytatódik a Széttörve és A sebezhetetlen.
Látott már jeltolmácsolt metálkoncertet? Itt az alkalom
Tompos Kátya Hrutka Róbert: Holdjárat Koncert vasárnap este a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Műszaki munkatársakat keres a Játékszín A Játékszín egy fő színpadmester, 1 fő díszítő és 1 fő világosító főállású munkatársat keres [...] Bővebben!
Csonka Zsuzsanna: Ez egy érzéki élvezet, amiért meg kell dolgozni Az operaénekesnőtől azt is megtudtuk, milyen az, amikor évekig kell gyűrnie magát egyetlen hangért. [...] Bővebben!