Varró Danit megihlette az account menedzser és big data analyst, IT-verseket faragott gyerekeknek

A netről ingyenesen letölthető gyerekverseket faragott Varró Dániel, ezúttal a digitális kor szakmáit szedte rímekbe.

2018. április 16. 15:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Versben mondják el az informatikus munkaköröket Egészen ötletes kezdeményezéssel rukkolt elő az NNG, mely 12 informatikai munkakört mutat be gyerekeknek egy verseskötetben. A verseket Varró Dániel írta és Baranyai (b) András illusztrálta. A kiadván...

Friss hírek
Varró Danit megihlette az account menedzser és big data analyst, IT-verseket faragott gyerekeknek A netről ingyenesen letölthető gyerekverseket faragott Varró Dániel, ezúttal a digitális kor szakmáit szedte rímekbe.
Kiosztották a Művészeti Egyetemek Találkozója díjait A fődíjat Nagy Péter István, a Színház- és Filmművészeti Egyetem III. éves fizikai színházi koreográfus-rendező szakos hallgatója vehette át. [...] Bővebben!
Harcsa Veronika összegyűjtött minden kincset Elkészült a Művészetek Völgye himnusza, amit az énekesnő és iamyank közösen szerzett. Premier.
Mégis megy magyar film Cannes-ba Szilágyi Zsófia Egy nap című filmjét beválogatták a Kritikusok hetére.
Meghatóan búcsúztak Milos Formantól Hollywood legnagyobb sztárjai Mutatjuk a legjobbakat.
Név nélkül közölt cikkben szállt síkra Deák Ferenc a magyar szabadságjogokért Százötvenhárom éve, 1865. április 16-án, húsvét vasárnapján jelent meg a Pesti Naplóban az a névtelen cikk, amely az osztrák-magyar kiegyezés egyik fontos előkészítő dokumentuma lett, és amelyről hamarosan kiderült, hogy Deák Ferenc írta. 

A legjobb Varró Dániel-versek gyerekeknek - Itt hallgathatjátok együtt hétvégén Mutatjuk a legjobb hétvégi gyerekprogramokat, köztük Varró Dániel költő délutánjával.

Top hírek:
Conchita Wurst bejelentette, hogy HIV-fertőzött Évek óta kezelik a betegségét, nem az egészségi állapota miatt hozta nyilvánosságra az információt.
Meghalt R. Lee Ermey Hartman őrmestert alakította Stanley Kubrick klasszikusában.
Harcsa Veronika összegyűjtött minden kincset Elkészült a Művészetek Völgye himnusza, amit az énekesnő és iamyank közösen szerzett. Premier.
Ezeket a bemutatókat ajánljuk a héten Balta a fejbe Shakespeare után szabadon, ha lenne más életünk és két idősödő hölgy, akik magukat NAV ellenőrnek kiadva próbálnak póthajhoz jutni. [...] Bővebben!
Kert nyílt a vásrosban Egészen június elejéig látható a Pesti Vigadó földszinti kiállítótermeiben az az izgalmas kiállítás, ahol kortárs képző- és iparművészek saját, teremtett kertjeiket mutatják be. [...] Bővebben!
Lezsák Sándor játszótere lehet az új régészeti intézet Régészeti stratégiát alkot és új régészeti intézetet alapít a kormány. Ismét fellendül a politikai célú múltépítés?