Jordan B. Peterson, a polkorrekt újbaloldaliak esküdt ellensége

Jordan Peterson kanadai pszichológus egy jelenséggé nőtte ki magát a tengerentúlon. Portrénkban bemutatjuk pragmatikus, józan nézeteit, ami miatt egyszerre övezi személyét zsigeri gyűlölet a "progresszív" oldalról és óriási rajongás a konzervatívok, klasszikus liberálisok részéről.

2018. április 16. 15:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Jordan B. Peterson, a polkorrekt újbaloldaliak esküdt ellensége Jordan Peterson kanadai pszichológus egy jelenséggé nőtte ki magát a tengerentúlon. Portrénkban bemutatjuk pragmatikus, józan nézeteit, ami miatt egyszerre övezi személyét zsigeri gyűlölet a "progresszív" oldalról és óriási rajongás a konzervatívok, klasszikus liberálisok részéről.
Hungary's One Day competing at Cannes Festival Hungarian director Zsofia Szilagyi's debut feature length title One Day has been selected to compete at this year's Cannes Film Festival's International Critics' Week, a parallel section dedicated to directors' first and second films, the festival's organisers announced on Monday.
Már 16 évesen is nagyon jól nézett ki Hargitai Bea Igaz, önmagának nem tetszik annyira. Főleg a szemöldöke nem.
A Teslák aksija még annál is jobb, mint eddig gondolták Még 250 ezer km után is megmarad az akkumulátor elektromos tárolókapacitásának 90%-a.
Ezt tudnia kell, ha mostanában eladta a lakását! A személyijövedelemadó-bevallásban fel kell tüntetnie és adót kell fizetnie annak, aki az elmúlt öt évben megszerzett ingatlanát haszonnal adta el - közölte Kis Péter András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adószakmai szóvivője.
A napozás 7 aranyszabálya Szükségünk van napfényre, de káros hatások nélkül. ...

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.