Régen volt ilyen gyenge hétvégéjük a magyar moziknak

Dwayne Johnson új filmje nyert, de nem volt túl nagy a verseny.

2018. április 16. 15:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Soha színész annyit még nem keresett, mint George Clooney Igaz, ezt főleg egy piacég eladásából szerezte. Dwayne Johnson viszont tisztán színészkedéssel keresett annyit, mint még soha senki más.

Az idétlen Drakula lenyomta a Sziklát Itthon és a tengerentúlon is hasít a Hotel Transylvania 3, a Dwayne Johnson főszereplésével készült Felhőkarcoló a nyomába se ért.
Dwayne Johnson 16 éves lánya lehengerlően mutatott a vörös szőnyegen A modellkedő sztárcsemete már kész nő.
GameStar Filmajánló - Felhőkarcoló és Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció Dwayne Johnson átmegy Bruce Willisbe, Drakuláék meg nyaralni. Kell ennél jobb kikapcsolódás a nyár közepén?
Felhőkarcoló - Kritika Dwayne Johnson ismét szállítja a tőle elvártakat, méghozzá egy egész ütős blockbuster formájában.

Ki a legfaszább gyerek, Idris Elba, Dwayne Johnson vagy Jason Statham? A Halálos iramban-franchise leágazásában nagyon egymásnak feszül három kortárs macsó.
Ilyen luxuslakásban él a szikla - Less be Dwayne Johnson lakásába Ilyen otthona van az egyik kedvenc színészünknek.
Megvan, hogy mikor kerül mozikba a következő Jumanji A premierdátumot maga Dwayne Johnson jelentette be.
Dwayne Johnson öt gyerekig meg sem áll Vajon a menyasszonyát megkérdezte róla?
Fantasztikus hír a Halálos iramban-rajongóknak! Neked is Luke Hobbs, vagyis a Szikla az egyik kedvenc karaktered a Fast Furious-mozikban? Akkor csatold be a biztonsági öveket, mert Dwayne Johnson most aztán tényleg rálép a gázra!