Régen volt ilyen gyenge hétvégéje a magyar moziknak

Dwayne Johnson új filmje nyert, de nem volt túl nagy a verseny.

2018. április 16. 15:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
GameStar Filmajánló - Rampage: Tombolás Ezen a héten Dwayne Johnson szörnyekkel viaskodik egy videojáték adaptációjában.
Szeretnéd premier előtt látni Dwayne Johnson új, videojátékos filmjét, a Rampage-et? Az InterCom jóvoltából most bejuthattok a Midway játéksorozatához lazán kötődő Rampage - Tombolás premier előtti vetítésére, és ehhez csak egy jó válaszra van szükség!

Friss hírek
Kezdődik: Horváth Csaba bedobta az előválasztás ötletét az önkormányzati választásokra Az MSZP-s politikus szerint a VIII. és XV. kerületi időközi polgármester-választásokra már előválasztáson kiválasztott jelöltekkel kell indulni.
Hatalmas galibát okozott, miközben megpróbált eliszkolni a rendőrök elől Elfogtak egy férfit, aki először autójával megpróbált elmenekülni a rendőri ellenőrzés elől Tinnyén. Lelécelés közben több közúti balesetet is okozott.
5+1 eset, amikor hibásan diagnosztizálnak rákot Ezekre fontos odafigyelni.
Cannes - Un regizor maghiar debutant în selecţia "Săptămâna Criticii" Paris, luni, 16 aprilie 2018 (MTI) - Primul film de lunmetraj al regizoarei maghiare Zsófia Szilágyi a fost invitat la cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. Pelicula intitulată "O zi" ("Egy nap") va concura în "Săptămâna Criticii", secţiune paralelă a festivalului, unde au fost invitate filmele a doar şapte regizori talentaţi, au anunţat luni, la Paris, organizatorii.
Boros Lajos vallomása: "Az én szervezetemben van 3-4 halálos kór" Nem titkolja, hogy nincs túl jól.
Több mint TestŐr - vasárnap 10.35 Nézd a Több mint TestŐr műsorát!

Hát ezen balhézott úgy össze Dwayne Johnson és Vin Diesel? Ezért volt a nagy hiszti?
Dwayne Johnson mélyen a zsebébe nyúlt és valóra váltotta édesapja vágyát Az egykori pankrátor édesapja sikeres csípőműtéten esett át, amit méltó módon kellett megünnepelni.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.