Mészáros Lőrinc embere otthagyja az Echo TV-t

Csík Zoltán igazgatósági tag távozik a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó csatorna vezetőségéből.

2018. április 16. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Istentelen viccel zsibbasztott valaki Mészáros Lőrinc mezgyáráról Agyzsibbasztó.

Mészáros Lőrinc most Kaposvár mellett szerzett egy még fel sem épült kempinget A város fog felépíteni milliárdokból a Deseda tónál egy kempinget, amit aztán Mészáros cége 10 évre megkap.
Már nyáron 2Rule-ba öltözik a Haladás, majd a Felcsút és a Diósgyőr is Megvannak Mészáros Lőrinc új sportmárkájának első kuncsaftjai.
Csak kóválygnak a Mészáros-papírok Az elmúlt másfél évben több tőzsdei vállalkozásban is számottevő részesedést szerzett - közvetlenül vagy áttételesen - Mészáros Lőrinc. A cégek részvényeinél viszont az elmúlt hónapokban valami megtör...
Mészáros Lőrinc bacis Vivienje a Parlament előtt Aztán a blansírozás került terítékre. A szezon utolsó hetére fordult a t Ház.
Kozmann György a Célfotóban Az Echo TV portréműsorában Kalapos Mihály beszélget az egykori kiváló kenussal.

Háttérkép: Európa két teljesen eltérő valóságban él Egyértelmű, hogy minden, ami történt az elmúlt években, az egy terv része jelentette ki Bogár László az ECHO TV Háttérkép című műsorában a migrációs válsággal kapcsolatban. A közgazdász szerint Európ...
Banai Péter Benő: A cafetéria kerete nem változott A jövő évi költségvetést semlegesen érinti a forint árfolyamának alakulása, a kabinet jelentős tartalékokat képzett a büdzsében mondta a felelős államtitkár az ECHO TV-ben.
Banai: a megemelt tartalékok ellensúlyozni tudják az esetleges negatív folyamatokat A jövő évi költségvetési törvényjavaslatban jelentősen megemelt tartalékok ellensúlyozni tudják az esetleges negatív folyamatokat mondta a Pénzügyminisztérium (PM) államháztartásért felelős államtitk...
Paks II. esetében nincs helye politikai játszmáknak Süli János az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kiemelte, a kétharmados választási győzelemnek köszönhetően a beruházásnak megvan a politikai támogatottsága.
Az Echo Tv a felcsútiakkal együtt háborodott fel azon, hogy a Kétfarkú elindít egy Mészáros nevű jelöltet a választáson Egy felcsúti szerint ki kell pofozni az olyan hülyét, aki a névazonosságot kihasználva kampányol, Miskolcon a Fidesz indított ugyanolyan nevű jelöltet a független induló ellen.
Háttérkép: Válságálló gazdaságra van szükség Közeleg-e a 2008-ashoz hasonló világgazdasági válság? Ha igen, mit lehet tenni ellene? Boros Imre az ECHO TV Háttérkép című műsorában arról beszélt, hogy stabil gazdasághoz szükség van arra a gondolat...