Mészáros Lőrinc embere otthagyja az Echo TV-t

Csík Zoltán igazgatósági tag távozik a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó csatorna vezetőségéből.

2018. április 16. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mészáros Lőrinc a Vice újságírójának: Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc Talán amiatt következtethetett erre, hogy Hind Hassan angolul beszélt.
Mészáros Lőrinc nyomdája pont nem tudta kinyomni a szamizdat Magyar Nemzetet Így végül Szlovákiában kellett kinyomtatni belőle 20 ezer példányt. Az adományokból még jótékonykodásra is marad.
Mészáros Lőrinc bírságot kapott A milliárdos felcsúti polgármester által tavaly bekebelezett Gong Rádiót ugyanakkor az összeg még aligha fogja megrengetni. A Médiatanács egyébként három rádiós pályázatot is meghirdet.
Mészáros Lőrinc csak idén 140 milliárd forintnyi pénzt gombolt le Brüsszelről A nemzet gázszerelője óriásit vesztene Brüsszel megállításán.
Mészáros Lőrinc tovább terjeszkedik Orbán barátja viszi az új sóstói wellness hotelt.
Sajtóklub: A derék magyarok azt mondták, bajban van a haza, mennünk kell! Fantasztikus, hogy ez a nemzet valahogy ösztönösen mindig ráérez arra, hogy mikor van baj és mikor kell ezt az országot megvédeni. Sokan végig sem gondolták, csak érezték a mérhetetlen hamisságot, ami...

Nyolc perc alatt minimum 9 milliárd forintot keresett ma Mészáros Lőrinc Nagyon megdobta a felcsúti polgármester részvénycsomagját a fideszes kétharmad. A G7 becslése szerint nemsokára 149 milliárd forintot is érhetnek majd a részvényei.
Fotó az útszélre szorult Echo TV-ről Mint írtuk korábban, a Jobbik nem engedi be a nem baráti, de legfőképp kormányközeli, meglehetősen sokat kamuzó médiát az eredményváróra. Az Orbán
Elegáns csapást mért Mészáros Lőrinc ügyvédje a 444.hu-ra Míg a felhívást követően egy osztrák tévétársaság azonnal helyreigazított, Magyarországon erre az ellenzéki sajtó csak perek árán hajlandó fogalmazott az üzletember.
Magyarország hivatása, hogy megvédje Európát Philippe Pellet geológus volt az ECHO TV Napi aktuális című műsorának vendége, aki Magyarország belpolitikai helyzetéről beszélt, valamint arról, hogy Franciaország Európa-ellenesnek gondolja hazá...
Vona Gábor többször is találkozott a pápa elleni merénylet vádlottjával A Simicska pénzén tengődő, korrupciós botrányokba süllyedő Jobbik pártelnöke ismét hazudott. Az Echo TV arra volt kíváncsi szerda reggel, hogy Vona Gábor hányszor találkozott Musa Serdar Celebivel. A ...
Nem fizeti túl az embereit Mészáros Lőrinc Még az iparági átlaghoz képest is elmaradnak a bérek a felcsúti mágnás cégeinél.