A NAV közzétette a májusban elszámolható üzemanyagárakat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban májusban alkalmazható üzemanyagárakat.

2018. április 16. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két és félmilliárddal tartozik egy sümegi férfi a NAV-nak A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 73 adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a második negyedévben.

Három kilogramm marihuánát találtak Röszkén Három kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy magyar férfi autójában elrejtve a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t
Százmilliók nyomába indul a hivatal Kiemelt ellenőrzést indított hétfőn a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a hatóság ezúttal az úgynevezett környezetvédelmi termékdíj-köteles termékekre irányítja a figyelmét.
Bírságoltak az adóellenőrök a főváros szórakoztató negyedében Minden negyedik, a főváros nagy forgalmú szórakoztató negyedében működő vállalkozásnál találtak szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrei közölte az adóhatóság júniusi egyhetes e...

Gond lehet a táppénzzel, a nyugdíjjal Négy híján 4100 ügy szerepel abban az adatbázisban, amelyet a napokban tett közzé a munkaügyi szabályszegésekről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
A NAV egy hónapig elnéző lesz az online számláknál Ma kezdi meg működését az online számlarendszer, de a program esetleges nem megfelelő működése miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) július végéig még nem bírságolja az adatszolgáltatás mulasztását...
A NAV számlázó programmal segíti a július 1-től érvényes szabályok betartását Ingyenesen használható számlázó programmal segíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a július 1-jétől kötelező számla-adatszolgáltatást - tájékoztatta az adóhivatal kedden az MTI-t.
A NAV július 1-je után követi az étel- és italautomaták forgalmát Július 1-jéig kell beszereltetniük az étel- és italautomatákat üzemeltető vállalkozásoknak az automata felügyeleti egységet a gépeikbe, amelyen keresztül az adóhivatal nyomon követheti az automaták fo...
Rács mögött az ötletgazda Költségvetési csalás gyanújával őrizetbe vette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dlusztus Imre újságíró, költő, labdarúgó-vezető, borszakírót.