Éveken át fiatal fiúkat futtatott egy bűnbanda

Olyan gyerekeket választottak, akik rászorultak a pénzre.

2018. április 16. 16:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Erre készüljön: elmoshatja az estéjét a felhőszakadás Első- illetve másodfokú riasztás van érvényben.
Vonattal ütközött egy autó Nyárlőrincnél történt a baleset.
Lehet, hogy tán torog
Árokba csapódott egy autó Balmazújvárosban A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők vizsgálják.
Vb-döntő - A biztonságiakat is előveszik A biztonsági személyzet több tagja is büntetésre számíthat Oroszországban, amiért nem tudták megakadályozni, hogy négyen a pályára szaladva megzavarják a labdarúgó-világbajnokság francia–horvát döntőjét
Mariano Rajoy: Büszkeséggel távozom Büszkeséggel távozom, mert Spanyolország legfontosabb pártjának elnöke lehettem - ezekkel a szavakkal köszönt el 14 év után a konzervatív Néppárt (PP) vezetésétől Mariano Rajoy pénteken Madridban a párt kétnapos tisztújító kongresszusának kezdetén

Top hírek:
A Haladás ügyvezetője elmondta, mi fogta meg a Mészáros-féle 2Rule mezekben Pont most kellett új mezt keresni, az ajánlat igazán kapóra jött, de hogy az egész biznisznek van-e köze ahhoz, hogy a Haladás VSE elnökének felesége Mészáros Lőrinc lánya, nem árulták el.
Gémesi György pártja is otthagyja az LMP-t A parlamenti frakcióból azonban nem lép ki Hohn Krisztina, a párt képviselője.
Flottillagyakorlatot tartottak a Dunán Közösen gyakorlatoztak magyar és szerb tűzszerészek a Dunán, a Megyeri hídnál
Taxival menekült a rendőrök elől Mint kiderült, jogosítványa sem volt, és drogozott is.
Teherautóval ütközött a 83-ason, nem élte túl A baleset Pápa térségében történt.
Demeter Mártát tolvajnak mondják LMP-sek, és második nekifutásra is megfúrták tagságát Minden napra jut valami sajátos pártpolitikai parajelenség az LMP-ben: információink szerint többen is megfúrták az LMP-s mandátummal parlamentben ülő Demeter Márta belépését a pártba. Olyan LMP-tag is van, aki egyszerűen "mandátumtolvaj"-nak nevezte az exszocialista képviselőjüket. Demeter egyszer már vétót kapott, a mostani megtorpedózás még nem végleges, mert az országos elnökség megmásíthatja az elutasító döntést.