Két magyar IT-cég is a világ legjobbjai között

Pár éve egyetemisták alapították, ma már Londonban van irodájuk.

2018. április 16. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump már megint dicsér a kritizálás után most Theresa Mayt Úgy tűnik ez Donald Trump amerikai elnök taktikája: előbb letolja leendő tárgyalópartnereit, majd a találkozók után mindegyiküket, s természetesen magát is, a mennyekbe dicséri. Pénteken az a Theresa...

Trump terrorelhárítási gyakorlatot is megtekint Londonban Pelenkás óriáslufival, emberi jogi rémálom feliratú molinóval is tüntetnek az amerikai elnök ellen.
Londonban kitört az őrület Trippier gólja után Ez az igazi szurkolás.
157 millió forintért kelt el a Százholdas pagony térképe A Micimackó első kiadásához 1926-ban készült tintarajzot Londonban árverezték el.
Megvan az első milliárd dolláros repülőjárat A British Airways és az American Airlines közösen működtetett London-New York útvonala hozott ennyit egy év alatt.
Tényleg szadista volt a magyarok hóhéra? A feltehetően szociopata Julius von Haynaunyugdíjas éveit Szatmárban töltötte és csodálkozott, miért utálják szomszédai, Londonban megverték, de a kínhaláláról szóló történetek feltehetően a legendák ...

13 éve ezen a napon 52 embert öltek meg iszlamista merénylők Londonban A merényletet máig a legdurvább londoni terrorcselekményként tartják számon, sőt, az egész világon is kevés ehhez fogható támadás történt az elmúlt harminc évben.
Brit-EU-s szabadkereskedelmi övezetet javasol London Ezzel súrlódásmentes kereskedelem lenne a két fél között.
Angliai mérgezés - London nem fordult Moszkvához A Kremlnek nincs tudomása arról, hogy London Moszkvához fordult volna az újabb angliai mérgezési üggyel kapcsolatban - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő csütörtökön
Londonban folytatja a portugál válogatott középpályás? 20 millió fontos ajánlatot tett a Sporting Lisszabonnak Bruno Fernandes játékjogáért a West Ham United írja a Sky Sports.
Nincs egyezség az észak-írországi határellenőrzés ügyében Theresa May szerint továbbra is vannak tényleges nézeteltérések London és az Európai Bizottság között.
Brexit: keményvonalas táborral tárgyalt John Bolton A Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója a héten járt Londonban Trump 13-án esedékes hivatalos nagy-britanniai látogatásának előkészítése érdekében.