Nagyon közel járt a Földhöz egy termetes aszteroida

A 2018 GE3 nevet viselő aszteroida észak-amerikai idő szerint vasárnap hajnalban járt a Földhöz a legközelebb, mindössze 192 ezer kilométerre volt a bolygónktól, ami a Föld és a Hold közti távolságnak nagyjából a fele.

2018. április 16. 17:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Idén is keresik az Év Fáját Még két hétig, április 22-ig, a Föld napjáig lehet fákat jelölni a 2018-as Év Fája versenybe.
Üdv a római szívcsakrából Ennél jobban nem lehet a Pannon Föld ősiségét hangsúlyozni, mint Óbudán, ahol a Jobbik Magyarországért Mozgalom tartja az eredményváróját. A római
Fazekas: A földek tulajdonviszonyait tisztázó program költsége 9,5 milliárd forint A gazdák földhöz juttatását szolgálja a földterületek tulajdonviszonyainak tisztázása 2018-2022 között.
170 méter mélyen, a föld alatt koncertezik a magyar kórus A Szent Efrém Férfikar különleges helyszíneken lép fel lengyelországi turnéján.
Rövidesen bevetik az első űrszemét-takarító robotot A RemoveDEBRIS hétfőn indult el a Nemzetközi Űrállomásra. Vajon rendet tehet a Föld körül?
Kukoricamalom épül Karcagon Kukoricamalmot épít Karcagon, a volt rizshántoló területén a Jász-föld Zrt. 1,5 milliárd forintos beruházással - közölte kedden a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az MTI-vel.

Nincs megállás: 11 milliárd ember lesz a Földön Az ENSZ becslése szerint a jelenlegi 7,4 milliárdról 11,2 milliárdra nő a Föld népessége a következő 80 évben. A népességszám-növekedés elsősorban a jelenleg is magas termékenységű fekete afrikai...
Ha a Föld sírni tudna. Vagy mosolyogni
Csodálatos látvány lesz, amikor vasárnap/hétfő este visszazuhan a Földre a 8500 kilós űrállomás A Föld légkörébe napokon, vagy inkább órákon belül visszatérő Tienkung-1 (Mennyei Palota-1) kínai űrállomás nem fog károkat okozni a Földön, amikor darabjai a Földbe csapódnak közölték kínai tudósok...
Új részletek a lezuhanó Mennyei Palotáról A Föld légkörébe a hét végén visszatérő Tienkung-1 (Mennyei Palota-1) kínai űrállomás nem fog károkat okozni a Földön, amikor darabjai a Földbe csapódnak - közölték kínai tudósok.
Álmodj velem! - 61. rész Maia elesik és fájlalni kezdi a hasát. Federico kórházba viszi. Othón rájön, hogy a föld, amit meg akar venni, valójában Antoniáé. Nestor kemény vádakkal illeti Pablo-t, aki erre majdnem összeverekszi...
Magyarul is földhöz vág a Bosszúállók 3 új előzetese Kitör a Végtelen háború, amelyből immár szinkronosan is ütős ízelítőt ad a második trailer.