Többet is veszített egy derbinél a Dortmund

Nincs könnyű helyzetben a BVB, de nem csak a németek jártak pórul.

2018. április 16. 17:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Real Madridból igazol a Borussia Dortmund A vb-t is megjárt játékos kölcsönbe megy Németországba.

Friss hírek
Végre felszállt az Airbus új, tényleg óriási repülőgépe videó Fontos napokon vannak túl a repülés kedvelői és a repülőgépgyártó is. A Farnborough International Airshow légiexpón több komoly üzlet is köttetett, miközben az Airbus szűzrepülésre vitte azt a gépét, amellyel más repülők hatalmas részeti szállítja majd gyáregységei között.
NATO-védelem nemzeti önrésszel A NATO-val szerződésünk van, hogy segítségünkre siet, de baj esetén sem ülhetünk ölbe tett kézzel, hiszen a segítség érkezhet néhány óra, néhány nap, de extrém esetben néhány hónap múlva is.
Hogy terjed a hepatitisz C? A hepatitis C fertőzés a májat érintő betegség, amely az egész világon okoz megbetegedéseket. Az Európai Unióban egyes becslések szerint közel 5 millió, míg Magyarországon mintegy 50 ezer a Hepatitis C vírussal fertőzöttek száma. ...
Így spórolnak nyaralásukon az élelmes magyarok: tudnak valamit? Rengeteg dolgot mutatunk, amire érdemes figyelni....
Kozso: Az agyam a műtőben úgy meg lett csinálva, hogy azt sem tudom már, hol vannak a gyógyszereim A sztárok ezúttal is kitettek magukért, mi pedig kiválogattuk a legjobb aranyköpéseket!
Újra rajzolhatja a piacokat a fordított ICO-k lehetősége Reverse ICO formájában vonhatnak be tőkét és nyithatnak új piacokat a meglévő, akár nagyvállalati volumenű szereplők már felépített termékeik vagy szervezeti felépítésük decentralizálásával.

Rutinos görög válogatott védő érkezhet az Arsenalhoz Rutinos görög válogatott védő érkezhet az Arsenalhoz hir átigazolás Arsenal Dortmund Sokratis Papastathopoulos panucci h, 07/02/2018 - 14:24 ...
A Dortmund leigazolta a Mainz francia védőjét, majdnem klubrekordot fizettek érte A Dortmund leigazolta a Mainz francia védőjét, majdnem klubrekordot fizettek érte hir átigazolás Dortmund Abou Diallo német panucci k, 06/26/2018 - 1...

Top hírek:
Átvágott vezeték miatt állt a Vodafone hálózata Több városban nem lehetett hívni, netezni.
Elmúltál nyolc? Akkor a Hangya és a Darázs nem neked szól Új műsorvezetői vannak a Marvel-kölyökklubnak: a két rovarméretű bohóc. Azért időnként felnőttek is nevethetnek a legújabb szuperhősfilmen.
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Van egy rossz hírünk: vége a strandidőnek Szombaton napközben még csak kevés helyen - nagyobb eséllyel az Alföld keleti részein és a Nyugat-Dunántúlon - alakulhat ki gyengébb zivatar. Késő délutántól, estétől viszont nyugat felől zivatarrendszer érheti el az országot.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.