Véres börtönlázadás az USA-ban

Hét rab életét vesztette, legalább 17 pedig súlyosan megsebesült az USA Dél-Karolina államában kitört börtönlázadásban.

2018. április 16. 18:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Véres börtönlázadás az USA-ban Hét rab életét vesztette, legalább 17 pedig súlyosan megsebesült az USA Dél-Karolina államában kitört börtönlázadásban.
Így közeledik az USA a G-naphoz Példátlan dolgokat vág egymás fejéhez James Comey, az FBI tavaly elbocsátott igazgatója, és Donald Trump amerikai elnök. Az első két forduló alapján szinte biztosra vehető, hogy lesznek újabb körök is, s a hangnem még személyeskedőbb és durvább lesz. Comey egy célját mindenesetre már elérte, sikerült nagy reklámot csapni a washingtoni elitről, de leginkább Trumpról szóló könyvének.
Élő videóban kötözték meg a kislányukat megkörnyékező férfit - videó A szülők akár bíróság elé is kerülhetnek.
Washington az iráni szankciók megsértése miatt bünteti a ZTE-t Az amerikai szövetségi nyomozó hatóságok öt évig tartó vizsgálat során kiderítették, hogy a ZTE az amerikai embargót megszegve amerikai cégektől vásárolt alkatrészeket szerelt be saját készülékeibe és úgy értékesítette azokat Iránnak.
Egyre nagyobb bajban a francia elnök Amihez nyúl Macron, csak kudarc: sztrájk, nyugdíjvita, migránsok, muszlim terror, antiszemitizmus és meghunyászkodások.
A román szociáldemokraták támogatják a hagyományos családokat Az ellenzék szerint így akarják elvonni az emberek figyelmét a bérpolitika problémáiról.

Top hírek:
Szándékos gyújtogatás okozott bozóttüzet Ausztráliában Eddig 2400 hektáron pusztítottak a lángok.
A miséről távozó keresztényekre lőttek Pakisztánban Két ember meghalt, öten megsebesültek.
Elon Musk szerint a Tesla nemsokára nyereséges lesz Az elektromos autókat és energiatároló berendezéseket gyártó amerikai Tesla Inc. az idei harmadik vagy negyedik negyedévben nyereségessé válik és már nincs szüksége befektetők újabb pénzére - jelentette ki Elon Musk, a cég vezérigazgatója.
Öt iraki migráns megtámadott egy görög férfit Brutálisan összeverték, a környéken élők már nem kérnek a migránsokból.
Migránsellenes tábornok lesz Ausztrália vezérkari főnöke Korábban az országba csónakon érkező migránsok megállítása volt a feladata.
Pénzt lopott egy gimnazista, hogy szétoszthassa osztálytársainak Szeretetet akart vásárolni.