Ő Till Attila gyönyörű felesége - Krisztináért már 21 éve bolondul

Till Attila 1997-ben vette el feleségül Krisztinát.

2018. április 19. 7:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Propaganda - kedd 0.30 Ajánló - Till Attila ezúttal Básti Juli színésznőt látja vendégül a Propagandában: kedd este a TV2-n!
Meg akar szabadulni a függőségétől Till Attila Arról nem mesél a gyerekeinek, hogy hányszor rúgott be.

Friss hírek
Álmodj velem! - 96. rész Cindy megpróbál úgy tenni, mintha nem tudná Maia-ról az igazságot, közben azonban nem adja fel a nyomozást. Eligio visszaköltözik Antonia-hoz, ezért Carmen szakítani akar vele.  
Elképesztő fordulat: Woody Allen fia anyját hibáztatja! Kiteregette a szennyest Woody Allen nevelt fia: nem apja, hanem Mia Farrow bántalmazta a gyerekeit.
Új hajszínre váltott Gáspár Evelin Ő is beújított még a nyár előtt!
Csisztu Zsuzsa egy ágyban alszik a fiaival Ezért nem tudja őket kitessékelni.
Shailene Woodley alufóliába csavarta magát a vörös szőnyegre A Sodródás filmje június 1-től a mozikban.
Háza elé parkoltak - Baltával verte szét az autót a siklósi nő A háza elé állt a kocsival - csupán ennyi volt a bűne egy nőnek, aki Siklóson egy időre leparkolta autóját egy helyi ház előtt. A lakástulajdonos ezen annyira bepöccent, hogy egy baltával verte szét a kocsit.

Drágám, add az életed! - II. évad 25. adás 1. rész Az elmúlt öt hét legemlékezetesebb pillanatait eleveníti fel Ábel Anita és Till Attila. Ismét nevethettek a görkorizni próbáló Csutin, vagy izgulhattok Apáti Bence faltörésén. Kucsera Gábor ismét bizo...
Ők lesznek a Ninja Warrior új műsorvezetői A hármas csapatból egyedül Till Attila marad a helyén.

Top hírek:
Ő volt a Hitchcock-filmek szőke bombázója - 88 évesen is elragadó Tippi Hedren Így néz ki most a Madarak és az Üvöltés színésznője.
Koppints a kép feletti pontokra az Instagramon: imádni fogod az új beállítást A fejlesztők átemeltek egy nagyon hasznos apróságot a Facebookról, ami után sokan vágyakoztak az Instagramon is: a némítást.
Rózsa György és bemondó felesége a tévé álompárja voltak - Szerelem volt első látásra Rózsa Györgynek saját bevallása szerint három és fél felesége volt.
Konferencia Európa jövőjéről Magyarország célja és érdeke az erős és sikeres Európa. Erről Szijjártó Péter beszélt az Európa jövője című konferencián. A V4-es magyar elnökség kiemelt kulturális, tudományos eseményét a Várkert Bazárban tartják "Egy mindenkiért, mindenki egyért" ...
Több mint 40 kilót fogyott Tóth Vera - Előtte-utána képeken 8 sztár fogyása Van, aki a kemény edzést választja, más az alkoholról mond le.
Richard Gere óriási bejelentést tett - Majd' 30 év után újra képernyőre kerül Újra láthatják nagy kedvencüket a Micsoda nő! főszereplőjének rajongói.