Termékáradattal erősít a nyár előtt a HP

A vállalat felújított Envy x360-akkal, illetve érdekes kijelzőkkel frissít.

2018. május 15. 13:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Ahol a Sea of Thieves elhasalt - kipróbáltuk a Skull and Bonest Sokat kell még fejlődnie a Ubisoft kalózok csodájának, de ha egyszer beérik, akkor az óceán mindkét partján rettegik majd a hatalmát.
Ilyen gépen futott a Cyberpunk 2077 az E3-on A CD Projekt RED közösségi menedzsere elmondta, milyen vas dolgozott az E3-as demó alatt.
Ark: Survival Evolved, Dragon Ball Legends - a legjobb mobiljátékok a héten Több régóta várt vagy kiemelten érdekes játék megjelenése is egész véletlenül pont az E3 hetére esett.
Mégis lesz Steam Link az App Store-ban? Úgy néz ki, hogy a végéhez közelít az Apple és a Valve pár hete kirobban konfliktusa. Az Apple változtatott az irányelvein, a Valve pedig ennek megfelelően javította az alkalmazását. Mostantól elvileg szabad az út a Steam Link számára.
World of Warcraft Classic - kiegészítők nélkül jön A rajongók kedvében járva a Blizzard visszahozza a klasszikus World of Warcraft élményt, de ez együtt jár néhány komolyabb megszorítással is.
Botrányosan magas a Windows 10 frissítések hibaaránya Egy fogyasztói csoport felmérése szerint minden második felhasználó találkozott valamilyen hibával a frissítés után.

Lesz miből választani: egy sor új számítógépet dob piacra a HP Szinte csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle gépet jelentett be a HP, az Envy-család egy sor új taggal bővült.

Top hírek:
Felesleges milliárdokon ülünk otthon Közel százezret kereshetne egy átlag magyar a felesleges tárgyainak eladásával, ez közel 3 millió embert érint. Ennyien vannak ugyanis azok, akik az otthonukban felhalmozott tárgyakat nem szokták eladni, inkább elajándékozzák vagy kidobják, esetleg őrizgetik.
E3 2018: Húsz percig mozog a Starlink A Nintendo jóvoltából több mint húsz percen át követhetjük a Starlink: Battle for Atlas játékmenetét. A szokásos repkedés és lövöldözés mellett ezúttal beleleshetünk a hajóépítésbe és tiszteletét teszi Fox McCloud is.
A Valve könnyen kiszúrja, és bannolja is a játék értékeléseit manipuláló fejlesztőket Sőt, még azt is elmondták, hogy a fejlesztők hiába próbálkoznak, az eladásokon így nem tudnak javítani.
Mozgásban a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (PS4, PC) Élő stream adásban mutatták be a készítők a játékot, ennek köszönhetően félórányi új gameplay videóval lettünk gazdagabbak.
SoulCalibur 6 - Íme a gépigény és a megjelenési dátum Az expón tiszteletét tette a verekedős széria legújabb része is, így újabb játékmenet videót kaptunk a programból.
Impact Winter konzol teszt - öltözzetek rétegesen PC-n már megtapasztalhattuk, hogy milyen egy globális katasztrófa után túlélni, most a konzolosok verzióké a bizonyítás lehetősége.