Modellértékű volt a kampány

Ezért nem véletlen az, hogy a globális piaci szereplők erősen támadják a nemzetállami kereteket, s azok elavultságáról beszélnek.

2018. május 16. 2:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Lobogtak, dobogtak… Száműzték az unalmat küzdöttek sikeresen. Párthű vélekedők szerint ”hősi tett”, a igazság ”felvonultatása."
Orbán Viktor a Stop Soros kritikájáról: Ízlések és pofonok A magyar kormányfő állítja: már ismerik a Velencei Bizottság állásfoglalását, ezért nem várják meg a Stop Soros megszavazásával annak hivatalos bejelentését. Hogy a testület kritizálja az aránytalan büntetést? Orbán szerint ez már "ízlések és pofonok" kérdése.
Rányitott az asszony a rablókra, ezután jött a borzalom Túl hamar ért haza. Amikor belépett az otthonába, a tolvajok már vártak rá.
Hazavitte autóján a buszt lekéső családot a rendőr Egy anyuka a három gyerekével a sötétben gyalogolt az úttesten, a rendőr inkább hazavitte őket.
Halálos baleset történt a 8-as főúton Kamion, kisteherautó és személygépkocsi karambolozott.
Négyszázezer forintot kap a határon a tartalékos honvéd Novák Előd Portréinterjút adott a HVG hetilapnak Dúró Dóra exjobbikos képviselő. Férje, Novák Előd korábban azt mondta, azért nem fogan meg a negyedik gyerekük, mert feleségét nagyon felzaklatta a Jobbikban zajló vita.

Top hírek:
Drogkereskedőket menteget az Index Tipikusan kommunista eszközökkel: úgy csinál, mintha átlagos gimnazistákat védene, miközben drogkereskedőknek hízeleg.
Mindenki pánikba esett A HIV-fertőzött magyar orvos 400 beteget kezelt Rengeteg embert életét tette kockára.
Terézvárosi hostelből lopott telefont ma reggel ez a férfi, keresik fotó Egy fiatal férfit keresnek, aki rövidnadrágban, atlétában volt. Az épület biztonsági kamerája felvételt készített róla.
Nem akart elgázolni egy macskát, behajtott a virágboltba a hevesi sofőr De ki vezette a kocsit?
Megint listázott a Figyelő, most az MTA társadalomkutatóit A kormánypárti hetilap a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos publikációs jegyzékének tanulmányozása után arra jutott, hogy az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának intézeteiben feltűnően népszerű a bevándorlás, gendertéma és a homoszexualitás kutatása. Névvel, fotóval, konkrét tanulmányok megnevezésével fel is sorolták a lap online oldalán kedden közzétett cikkben, konkrétan kikre illetve mire gondoltak.
Akkor most már mindig lesz medve Magyarországon? - videó A szakemberek szerint igen - sőt, valószínűleg bocsok is születtek már a magyarországi erdőkben.