Migráncs szendvics

A bornírt kijelentések oka mindkettejük esetében az Orbán Viktorhoz való feltétlen hűség bizonygatása lehetett.

2018. május 16. 6:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Seehofer: Orbán legitim kormányfő Orbán Viktor megszerezte a magyar választóktól a felhatalmazást a kormányzás folytatásához, miniszterelnöki legitimitása megkérdőjelezhetetlen - jelentette ki Horst Seehofer német belügyminiszter. A p...
Távozik Orbán feltétlen híve, az otromba nyilatkozatok nagymestere, Balog Zoltán Barátság fűzi Balog Zoltánt Orbán Viktorhoz, a róla szóló portrék a miniszterelnök feltétlen híveként mutatják be a minisztert. Sőt, a lelkészből lett politikus korábbi gyülekezetének egyik tagja sze...

Friss hírek
Szájer József: Európában lényeges vita nincs Orbán Viktor meghallgatása nélkül Orbán Viktort tapasztalt tárgyalónak nevezte az EP-képviselő.
Rendszerszint Sunyi egy békemondat Orbánnak címezve.
Segélyszállítmányt vitt a Gázai övezetbe az izraeli hadsereg Nyolc teherautónyi segélyt és orvosi ellátmányt kaptak.
Magyarok A miniszterelnök szerint a magyar emberek a civil szervezetek és a menedékkérők ellen irányuló jogszabályokra szavaztak.
Egy hét múlva lejár az szja-bevallás határideje A határidő május 22.
Migráncs szendvics A bornírt kijelentések oka mindkettejük esetében az Orbán Viktorhoz való feltétlen hűség bizonygatása lehetett.

Renaud Camus levele Orbán Viktorhoz A híres francia író, az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának elnöke levelet írt a miniszterelnöknek.
Oroszok veszik meg az Orbán Viktorhoz közel álló energiakereskedőt? A cég egyik tulajdonosa cáfolta a hírt, a másik három hallgat.

Top hírek:
Negyedszázados a Magyar Honvédség és az Ohiói Nemzeti Gárda együttműködése A két szervezet közötti összefogás 1993-ban kezdődött.
15 sztáratléta a Gyulai Memorialon Július elején fehérvárra jönnek a világ legjobbjai.
Felülmúlta a várakozásokat a gazdasági növekedés 4,4 százalékkal nőtt a GDP az első negyedévben.
Az MSZP-ben már attól félnek, hogy feljön rájuk a Momentum Nagy a baj a kongresszus előtt álló szocialistáknál, már ott tartanak, hogy a sporttagozat MSZP-t kiosztó levele is kiszivárog.
Hidegrázós, 107 éves fotók egy antarktiszi expedícióról: a csapat fele odaveszett Ritka felvételek kerültek elő az 1911-es útról, ahol több kalandor is tragikusan elhunyt.
Lelőttek két palesztint az izraeli katonák a Gázai övezetnél Több százan tüntettek kedden is az övezet határában, Ciszjordániában összecsapások voltak.