A Google-dolgozók nem akarnak fegyvereket fejleszteni

A szoftveróriás munkatársai petícióban kérik, a cég többé ne működjön együtt a Pentagonnal katonai drónok fejlesztésében.

2018. május 16. 8:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Makacsul követi a Google a helyadatokat Hiába kapcsolja ki egy felhasználó a Google helyelőzményeket, attól még a vállalat követi a helyadatait. Van rá magyarázat és megoldás, de attól még a gyakorlat eléggé megkérdőjelezhető.

Gigantikus méretű a Google Pixel 3 XL kijelzője A legutóbb kiszivárgott videó arról árulkodik, hogy 6,7 hüvelykes a készülék képernyője.
Szálláskeresésben nélkülözhetetlen a Bing A Microsoft új szolgáltatásokkal bővítette keresőjét, amely tudásban egyre jobban szorongatja a Google Search-öt.
Az Edge már veri a Chrome-ot! A Microsoft böngészőjének az androidos és iOS appboltokban újabban már magasabb a pontszáma, mint a Google szoftverének.
Annyian kérték a Google-t, hogy megváltoztatták a Gmail egy régi beállítását Sok felhasználónak nem tetszett a Google húzása, hogy az azonos tárggyal ellátott leveleket beszélgetési nézetben mutatja meg a levelező. Mostantól ez mobilon is kikapcsolható, mutatjuk, hol kell ker...
Szemünk előtt zajló történelem: megnyílt az első Ikea Indiában Egy laza 7-8 milliós városban nyitotta meg első indiai boltját a svéd bútorgyártó, írja a BBC. A több mint öt hektáros alapterületű Ikea Haidarábád modern, üzleti központjában található. Itt...

Ennek az új funkciónak minden Gmail felhasználó örülni fog Frissített a Google.
Döntött a Google: tilos elrondítani az androidos mobilokat túl sok notch-csal Bár a Google-nek sincs kifogása a szenzorsziget (notch) jelenlétével az androidos telefonokon, az érzékelőket rejtő bevágások számát maximalizálná, sőt elhelyezésüket is korlátozná.
Indulhat a letöltés: megjelent az új Android, a Pie, néhányan már használhatják A kompatibilis készülékkel rendelkezők néhány órán belül elkezdhetik használni az új Androidot a Google hétfői bejelentése szerint. Közben az is kiderült, hogy az eddig P-ként ismert szisztéma teljes...
Nem lesz elérhető a Play áruházban a Fornite, mentik a pénzüket a fejlesztők A Play Store helyett a fejlesztő weboldaláról tölthetik majd le az androidosok a Fortnite-ot, mert a készítők szerint így kényelmesebb. És mert így cent sem vándorol a Google-hoz.
Szuper újdonságokkal jön a következő Chrome-változat A Google jövő hónapban megjelenő böngészőjének vonzerejét olyan újdonságok fokozzák, mint a hatékonyan tömörítő AV1 kodek és a megjelenítő-kivágások támogatása.
Augusztus 20: tűzijáték és Android P? Evan Blass úgy hallotta, augusztus 20-án élesíti a Google az Android 9.0-t, és államalapításunk napján derül majd ki az édességes neve is.