A Google-dolgozók nem akarnak fegyvereket fejleszteni

A szoftveróriás munkatársai petícióban kérik, a cég többé ne működjön együtt a Pentagonnal katonai drónok fejlesztésében.

2018. május 16. 8:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
10+1 Android-gesztus, amit érdemes használni Úgy gondolod, hogy töviről hegyire ismered a Google operációs rendszerét? Fogadjunk, hogy tudunk neked is újat mutatni!
A Google-nek már nem az a legfőbb parancsolata, hogy Ne légy gonosz! Egyre nehezebb összeegyeztetni a katonai célú fejlesztéseket az ilyen jellegű elvárásokkal.
Ez történt: elárulta a Google, melyik magyar városokban frissítik a Street View képeit Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit nézzük, mi történt a héten.
Problémák a Huawei és Honor mobilokon egy Google frissítés után A Google Play-szolgáltatások friss verziója több készüléken alkalmazáshibákat hozott. A javításon már dolgoznak, addig kaptunk egy átmeneti megoldást.
Indul a Google új zenei előfizetése Jövő héten, május 22-én indítja a Google a következő generációs zenei szolgáltatását. A YouTube Music névre keresztelt új előfizetéses rendszerrel újra a Spotify és az Apple Music ellen indul versenyb...
Jön a YouTube Music: a Google újra megpróbálkozik a streamelős zenebiznisszel Újabb zenés alkalmazást indít a Google, május 22-én startol a YouTube Music.

Ismét a magyar utakat járják a Google Street View autói Korábban nem rögzített utcákat járják be, a meglévőket frissítik.
Kémkedéssel vádolta meg az Oracle a Google-t Hirtelen nagyon elmérgesedett a két techóriás közt a viszony, egyre durvább az adok-kapok.
Jelentős változás az Android frissítésében A Google meg fogja követelni a gyártóktól, hogy rendszeres biztonsági frissítéseket adjanak ki okostelefonjaikhoz.
Androidos telefonja van? Jó eséllyel önt is érinti a változás, amellyel a gyártók közé csapnak Új időszak köszönt be az androidos mobilvilágban: a Google megelégelte, hogy a kiadott frissítések egy része későn, rosszabb esetben pedig soha nem jut el a készülékekre. Nyomásgyakorlással igyekszik...
Jönnek a Linux appok a Chromebookokra Teljes értékű laptopokká válnak a Google szoftverével szerelt eszközök.
Idegesít, hogy mindent tud rólad a Google? Így lőheted le A Facebook adatbotránya kapcsán sokszor elhangzott az, hogy a Google még többet is tud felhasználóiról, mint a népszerű közösségi médium. Az új EU-s GDPR-szabályozás kapcsán a keresőmotor most...