Ellenállhatatlan, málnás-csokis tart - A tészta omlós, a töltelék mennyei

Ez a csokis tart mennyei: a kicsit savanykás málna jól illik az édes tésztához és töltelékhez.

2018. május 16. 10:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Bajor Imre gyerekei újra átélték apjuk elvesztését A négy éve elhunyt komikus fia családi tragédiáról forgat filmet.
Helen Mirren oltári nagyot zakózott a cannes-i filmfesztiválon Ez biztosan fájhatott!
Ellenállhatatlan, málnás-csokis tart - A tészta omlós, a töltelék mennyei Ez a csokis tart mennyei: a kicsit savanykás málna jól illik az édes tésztához és töltelékhez.
Másfél éve vett egy festményt: most kiderült, hogy piszok sok pénzt ér A 18 hónappal ezelőtti aukción vásárolt képről kiderült, hogy egy ismeretlen Rembrandt-festmény.
Magyar felfedezés: a fának is van pulzusa Faiskolában vásárolt csemetéket vizsgált egy magyar vezetésű, nemzetközi kutatócsoport, és nem várt felfedezésre jutott: a fák pumpálják a vizet.
Béres Alexandra majdnem lebénult szülés közben Utána lábra sem tudott állni.

Top hírek:
Hidegrázós, 107 éves fotók egy antarktiszi expedícióról: a csapat fele odaveszett Ritka felvételek kerültek elő az 1911-es útról, ahol több kalandor is tragikusan elhunyt.
Ez már tényleg sok - Bugyi helyett ezt hordják a nők mostanában Nem jutunk szóhoz.
Nagymamád tudta, mit adjon rá: 8 gyakori baj házi gyógymódja Hasfájástól a megfázásig, felfázástól a székrekedésig mindenre lehet a konyhában találni házi orvosságot.
Luxus a köbön - Meghan Markle ebben a luxuskastélyban száll meg az esküvője előtt Meghan Markle egy gyönyörű kastélyban tölti az esküvő előtti éjszakát.
Tarolt a Hófehérke családi musical! A szuperprodukció hétvégi premierjén jártunk A Femcafe.hu már több alkalommal tudósított a musical előkészületeiről, ezért kíváncsian vártuk, hogy alakul a szuperprodukciónak beharangozott előadás hétvégi premierje. Nem kellett csalódnunk. (x)
Tom Hardy botrányosan néz ki Újabb elképesztő fotók szivárogtak ki a világsztár legújabb filmjének forgatásáról. Hiába minden, Tom Hardy-t kopaszon egyszerűen nem lehet megszokni!