John Travolta viaszbábuvá plasztikáztatta magát - A cannes-i filmfesztiválon jelent meg

John Travolta is részt vett a cannes-i filmfesztiválon.

2018. május 16. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
John Travolta magyarul még zseniálisabb keresztapaként Hála Csankó Zoltánnak, aki a Gotti szinkronizált előzetesében is briliáns a színész hangjaként.
John Travolta totál felismerhetetlen ezen a fotón Arról meg ne is beszéljünk, hogy az ott mellette tényleg a Limp Bizkit frontembere, Fred Durst.
John Travolta az utóbbi évek legvagányabb gengszterét kelti életre - videó A sztár újabb nagy visszatérésre készül a hírhedt maffiafőnökről, John Gottiról szóló életrajzi filmben.
Óriási Grease-nosztalgia kerkedett, amikor John Travolta megjelent a színpadon Dave Grohl még mindig a legjobb fej rocksztár
John Travolta felismerhetetlen az új frizurájával Új filmje kedvéért nem csak a fazonon, de a színén is változtatott a színész.

Ez borzalmas! John Travolta frizuráját Dumb és Dumber inspirálta! Szegény...
Rockzenész rendezi John Travolta új moziját Halad a korral John Travolta, rockerért rajong a színészlegenda! Bár Travolta a legnagyobb rendezőkkel dolgozott már együtt, például Quentin Tarantinóval, Oliver Stone-nal és Robert Altmannal mégsem ...
Meg fog lepődni, melyik rendezővel dolgozott legszívesebben John Travolta A sztár 40 év alatt együtt dolgozott a legnagyobb rendezőkkel, de egy újoncot emelt ki.
Óriási balhé Tom Cruise és John Travolta között - Ezért utálják egymást Travolta nem bírta elviselni, hogy kollégája több elismerést kap.
John Travolta és Tom Cruise rühellik egymást - állítja egy ex-szcientológus Főleg Travolta az, aki féltékeny a Mission Impossible filmek színészére.
Imádta a közönség a 64 éves John Travolta táncát Nagyobb tapsot kapott, mint 50 Cent.