A mozgás növeli a rák túlélési esélyeit

Még azoknál is, akik csak a diagnózis után kezdtek el sportolni.

2018. május 16. 15:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Fotók, ha nem tudtad volna: felnőttként is gyerek maradsz a szüleid szemében Akárhány éves is leszel, szüleidnek mindig gyerek maradsz.
A meglazult csatornafedél sem lassította le a Red Bullokat Monacóban Ricciardo mosolya érthető, tovább javította a pályacsúcsot.
Szombaton 14 helyszínen tartják a Balaton napját Szombaton tartják a Balaton napját, az első egész Balatont körbeölelő régiós rendezvényt, amelynek keretében 14 helyszínen várják az érdeklődőket a tó körül ingyenes strandbelépéssel és programokkal - közölte Kardos Gábor ötletgazda és főkoordinátor az MTI-vel csütörtökön
Magyarország nem sietne a 2020 utáni EU-s költségvetés elfogadásával Demokratikusabb lenne, ha a 2020 utáni új uniós 7 éves keretköltségvetésről már az új, egy év múlva megválasztandó Európai Parlamenttel folynának a tárgyalások, amelynek esetleg más elképzelései...
Majmot csinálnak a futballszurkolókból Kijevben Egy majom ül a fejemen. Most már kettő. Kétségtelenül szokatlan érzés. Mint a kijevieknek az a felfordulás, ami ami ezekben a napokban a Majdant, az itt szimbolikus jelentőséggel bíró főteret és környékét jellemzi. Most Kijev az európai futball központja.
Erdélyi Tímea elégedetlen volt az előítélet miatt - videó A Nagy Duett hétvégi kieső párosa volt a Bors backstage vendége a héten. Erdélyi Tímea beszélt a szakmájáról is, a Barátok közt című sorozatból megismert színésznő mindig a komolyabb szerepeket kedvelte. Ám elmondása szerint mindig dolgozott benne egy elégedetlenség, mert szerinte gyakran ítélték meg korábbi munkái alapján, és úgy érezte, hogy emiatt elesik a komolyabb kihívásoktól.

Top hírek:
Bárki beleszólhat, hogyan fejlődjön Budapest Jobb partnere lesz a kormány a fővárosnak, jelentett ki Fürjes Balázs államtitkár.
Fucsovics nyert, Wawrinkával játszik A fontos pontokat beütötte a legjobb magyar teniszező a genfi salakon. 8 között van.
Füstölt a 2-as metró egyik kocsija, a Deák és a Déli között pótlóbuszok járnak A Deák és a Déli között nincs közlekedés.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
A Facebook most meztelen képeket kér a felhasználóktól Zuckerberg nagyon szeretné, ha bíznának bennük.