Őrült döntés: maradhat a kiutasított a migráns, ha családegyesítést kér

Az unió bírósága szerint hiába utasítják ki a migránsokat jogszerűen, maradhatnak, amíg döntenek a családegyesítésükről.

2018. május 16. 17:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Szombaton 14 helyszínen tartják a Balaton napját Szombaton tartják a Balaton napját, az első egész Balatont körbeölelő régiós rendezvényt, amelynek keretében 14 helyszínen várják az érdeklődőket a tó körül ingyenes strandbelépéssel és programokkal - közölte Kardos Gábor ötletgazda és főkoordinátor az MTI-vel csütörtökön
Kalányos Ferenc tizedes lett a hétezredik Letette esküjét a Magyar Honvédség hétezredik önkéntes tartalékos katonája.
Átadták a beszkidi vasúti alagutat Kárpátalján Átadta a Kárpátalját Ukrajna belső területeivel összekötő beszkidi két nyomtávú, 1,8 km hosszú vasúti alagutat, az országban eddig épült legjelentősebb infrastrukturális létesítményt Petro Porosenko ukrán elnök csütörtökön Kárpátalján
Orbán lepacsizott az ovisokkal, majd focizni tanította őket videó A miniszterelnök újra elment abba az oviba, ahol törvényt sértett és elnézést kért az óvónőktől, azt mondta, a jó szándék vezette őt, nem akarta világhírűvé tenni az óvónőket. De köszöni, hogy korrektek voltak vele.
Ennek a kilencven százaléka rágalmazás, vérlázító Megszólalt a tatabányai hajléktalanok meggyilkolásával vádolt kamasz anyja.
Kásler Miklóst családtagok cégei veszik körül A nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter, Bártfai-Mager Andrea lakásán fellelt cégbirodalom után egy újabbra, bár kétségkívül kisebbre bukkantunk az új erőforrás miniszter környezetében.

Top hírek:
Nyomoznak a fideszes képviselő offshore számlájának ügyében Szabó Zsolt államtitkárról és feleségéről a kampányhajrában állította azt a Magyar Nemzet, hogy egy olyan offshore cég igazgatói, amelynek számláján 1,2 milliárd forintnyi pénz van. Nyomoznak.
Ligetvédők: Tanulmány is igazolja, hogy a Városliget ebben a formájában megszűnik Nem beszélhetünk többé a Városligetről mint egybefüggő közparkról, írják a Facebookon a Ligetvédők egy a főváros megrendelésére készített tanulmányra hivatkozva. Szerintük Budapest legnagyobb közparkja helyett csupán a múzeumépületek közti részt kitöltő, felszabdalt zöldterületrészek maradnak majd.
Már három gyanúsítottja van a Demszky-korszak metróbeszerzéseinek Egy negyedik ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben - írja a Pesti Srácok.
USA - Először lehet afroamerikai női kormányzó A georgiai Stacey Abrams személyében először választhatnak afroamerikai nőt kormányzóvá az Egyesült Államokban a novemberi félidős választásokon
Halálos baleset Ceglédnél Egy biciklist gázoltak el.
Maximálták a medvék számát Romániában A medvék számára vonatkozó kvóta bevezetését fogadta el a román parlament szerdán. Két éve tilos a védett állatok szabályozó célzatú vadásza is, azóta kezdtek el szaporodni az országban a medvék.