Brüsszel megint szembemegy Orbán Viktorral

Meglepő: a téma a migrációs válság kezelése.

2018. május 16. 18:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszatalál az állami pénz a Hír Tv-hez? Évente több milliárd forint bevétel érkezett a Hír Tv-hez, de amióta Simicska Lajos összeveszett Orbán Viktorral, csak égette a pénzt a cég. Mi történhet ezután?

Simicska lelépett, de a Hír Tv még marad Megtörtént az átadás-átvétel az egykori Simicska-birodalomban, az Orbán Viktorral összevesző oligarcha a GVH-döntés után átadja értékeit Nyerges Zsoltnak. Az ékkőnek és nagy becsben tartott Hír Tv-né...
A magyar Vodafone nem eladó Magyarországon járt Vittorio Colao, a Vodafone Csoport október 1-jével leköszönő vezérigazgatója, akivel az Orbán Viktorral folytatott egyeztetése után beszélgettünk. Miniszterelnöki megbeszélés .....

A választási informatikai rendszer későbbi kulcsemberei ott voltak a Fidesz 2010-es eredményváróján Kicsi a világ. A cég és Havasi Bertalan sem árulta el, hogy mit keresett Orbán Viktorral és Habony Árpáddal közös fotón Arató Dávid és Karlócai Balázs.
Pálinkás: Utasításos rendszerben igazán újat nem lehet kitalálni A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal volt vezetője elmondta, még mindig jó a viszonya Orbán Viktorral.
A focidiplomácia sűrű hétvégét csinál Putyinnak Nem csak Orbán Viktorral találkozik az orosz elnök.
Bíró Ica: Az életben maradásról szólnak a napjaim Orbán Viktorral is szeretne beszélni erről.