Kétségtelen: az oroszok mindent megtettek, hogy belepiszkáljanak az amerikai választásba

Emiatt az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága folytatja az ügyben megkezdett vizsgálatot.

2018. május 16. 19:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Meghalt Kofi Annan Az ENSZ egykori főtitkára 80 éves volt.
Nézze meg, hogy vigyorgott a nő, miután karddal támadt a szerelmére A férfi súlyosan megsérült.
Újabb holttesteket találtak a genovai híd alatt Egy kislány és szülei kerültek elő egy összezúzott kocsiból, 41-re nőtt a hallottak száma.
Lecsaptak a világ legkeményebb drogbárójának laboratóriumára Ötven tonna metamfetamint foglaltak le Mexikóban.
Rekordmennyiségű drogot foglaltak le Mexikóban Ötven tonnányi metamfetamin volt egy Sinaloa állambeli droglaborban.
Négy napig olajban áztak a kislányok holttestei Az apa a munkahelyén rejtette el meggyilkolt családtagjait.

Top hírek:
A volt CIA-főnökök kiálltak a biztonsági igazolásától megfosztott Brennan mellett A CIA és a többi amerikai titkosszolgálati szervezet korábbi vezetői közölték, akkor is meg fogják mondani a véleményüket Donald Trumpról, ha az amerikai elnök tőlük is elveszi a kémközpontba szóló belépőjüket és hozzáférésüket a bizalmas információkhoz, ahogyan ezt tette John Brennannal is. Közben kiderült, több olyan ember belépője is veszélybe került, akik ugyancsak gyakran bírálják az elnököt.
Aggódik Amerika: Kína tengerentúli bombázásra képes repülőket fejleszt Kifejezetten arra is gyakoroltoztatta légierejét az ázsiai ország a csütörtökön megjelent Pentagon-jelentés szerint, hogy egy esetleges légitámadással miként tudnák elérni Amerikát. Atomfegyverek szállítására képes repülőket is fejleszthettek.
Megismétlődhet a genovai hídomlás, Venezuelában A 38 halálos áldozatot követelő keddi genovai hídomlás után a latin-amerikai országban is aggódnak a szintén Riccardo Morandi olasz építette másik híd miatt. Ez utóbbi régebbi és nyolcszor olyan hosszú, mint genovai "testvére".
A Trump-kormányzat megszünteti szíriai stabilizációs projektjeit A lépés azt jelzi, hogy a kormány eleget tesz Trump akaratának: kivonulni a szíriai konfliktusból.
Megegyeztek a Görögországban regisztrált migránsok visszaküldéséről Berlinnek most Rómával kellene tető alá hozni egy alkut.
Megtörten nyilatkozott családja eltűnéséről, most őt vádolják a gyilkosságokkal Eltűnt egy terhes nő és két kislánya Coloradóban, a férj szívhezszóló interjúban hiányolta őket. Aztán kiderült, hogy gyilkosság történt, a férjet vették őrizetbe. A gyerekek holttestét olaj- és gáztartályokba rejthette.