Kétségtelen: az oroszok mindent megtettek, hogy belepiszkáljanak az amerikai választásba

Emiatt az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága folytatja az ügyben megkezdett vizsgálatot.

2018. május 16. 19:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Kémkedés miatt ítéltek el egy ukrán újságírót Fehéroroszországban Nyolc évet kell börtönben töltenie.
Guiseppe Conte alakíthat kormányt Olaszországban Guiseppe Conte lehet az új olasz miniszterelnök! Az álamelnök megbízta a kormányalakítással.
Izrael légicsapást mért a Hamász gázai övezeti létesítményeire A Hamász szerint ez sikertelen kísérlet a határ menti palesztin tüntetések megállítására.
Orbán macedón barátja két évre börtönbe mehet Nikola Gruevszki macedón miniszterelnök saját használatra vett egy páncélozott Mercedest. Jó vétel volt? Két évig gondolkodhat rajta.
Majdnem kiásta magát a börtönből a gyilkos, de megfulladt - videó Már csak pár méter hiányzott a felszínhez.
14 papot függesztettek fel Chilében szexuális zaklatás gyanúja miatt Ferenc pápa szólította fel a chilei püspöki kart a pedofilbotrányok tisztázására.

Top hírek:
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.
Megszólalt a Santa Fe-i lövöldöző apja, szerinte fia is áldozat Egy görög televíziónak adott nyilatkozatában Antonios Pagourtzis azt mondta, arra gyanakszik, a lövöldözés előtt fiát zaklatták társai. Tényleg ő húzta meg a ravaszt, de ő akkor sem ilyen ember -mondta az apa.
Egyre jobban szeretjük az Európai Uniót Hiába harcolunk annyit Brüsszellel, a magyarok közel kétharmada szerint jó dolog az EU-tagság.
Viharos időben akarta megmászni a Half Dome-ot, szörnyethalt A kaliforniai nemzeti parkban 2690 méterről zuhant le egy külföldi túrázó.
Az olasz puding próbája, avagy mit hozhat a bázisdemokrácia és az autoritarizmus keveréke Olaszország ma is északból és délből áll de a két rész már nem egymással, hanem a régi római elittel és az unióval néz farkasszemet. Az olasz nép valóban dühös és változást akar, és most tényleg egy olyan koalíció alakul, amely a leginkább kifejezi a választói akaratot. A kormányról csak annyit tudni, hogy egy teljesen ismeretlen, homályos múltú figura vezetheti majd.
Börtönre ítéltek egy lányát házasságra kényszerítő angol nőt Először róttak ki a kényszerházasságokat tiltó törvény alapján börtönbüntetést az országban.