Beszippantottak minket az okoskütyük

Élen járnak a magyarok az internetezésben: a 16 évesnél idősebbek 89 százaléka internetezik naponta, míg a világátlag 86 százalék - derül ki a Google felméréséből. A kutatásból kiderült az is, hogy az internethasználat mobilközpontúvá vált.

2018. május 16. 19:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Döbbenetes kijelzőn dolgozik a Google és az LG A két óriás közösen fejlesztett kijelzője lassan elmoshatja a határokat a valóság és a virtuális valóság látványa között.

Furán indul a Google családi támogatása Elérhetővé a gyermekek tevékenységét kontrolláló Családi kapcsolat, de appmegosztás nincs.
Itthon is elérhető a Google szülői felügyeleti eszköze A gyerekek androidos eszközei monitorozhatóak a Családi kapcsolattal.
A Google-nek már nem az a legfőbb parancsolata, hogy Ne légy gonosz! Egyre nehezebb összeegyeztetni a katonai célú fejlesztéseket az ilyen jellegű elvárásokkal.
Ez történt: elárulta a Google, melyik magyar városokban frissítik a Street View képeit Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit nézzük, mi történt a héten.
Problémák a Huawei és Honor mobilokon egy Google frissítés után A Google Play-szolgáltatások friss verziója több készüléken alkalmazáshibákat hozott. A javításon már dolgoznak, addig kaptunk egy átmeneti megoldást.

Indul a Google új zenei előfizetése Jövő héten, május 22-én indítja a Google a következő generációs zenei szolgáltatását. A YouTube Music névre keresztelt új előfizetéses rendszerrel újra a Spotify és az Apple Music ellen indul versenyb...
Jön a YouTube Music: a Google újra megpróbálkozik a streamelős zenebiznisszel Újabb zenés alkalmazást indít a Google, május 22-én startol a YouTube Music.
Ismét a magyar utakat járják a Google Street View autói Korábban nem rögzített utcákat járják be, a meglévőket frissítik.
Kémkedéssel vádolta meg az Oracle a Google-t Hirtelen nagyon elmérgesedett a két techóriás közt a viszony, egyre durvább az adok-kapok.
Jelentős változás az Android frissítésében A Google meg fogja követelni a gyártóktól, hogy rendszeres biztonsági frissítéseket adjanak ki okostelefonjaikhoz.
Androidos telefonja van? Jó eséllyel önt is érinti a változás, amellyel a gyártók közé csapnak Új időszak köszönt be az androidos mobilvilágban: a Google megelégelte, hogy a kiadott frissítések egy része későn, rosszabb esetben pedig soha nem jut el a készülékekre. Nyomásgyakorlással igyekszik...