Ezreket evakuáltak egy kigyulladt orosz katonai bázis miatt

Korábban is történt itt egy hasonló baleset.

2018. május 16. 19:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Rokonai tehetik tönkre Meghan Markle házasságát Még van pár nap Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéig, de már most annyi botrány lengi körül a színésznő famíliáját, hogy sokan foghatják a fejüket a királyi családban.  Pár napja derült ki, hogy Thomas Markle lefényképeztette magát egy lesifotóssal, hogy népszerűsítse magát, de lebukott. A történtek aztán úgy megviselték, hogy a szívével kórházba került, és már az is biztos, hogy nem lesz lánya tanúja az esküvőjén.
Finisben a magánszemélyek adóbevallása - Akinek még nincs, annak érdemes ügyfélkaput nyitni Ügyfélkapu segítségével a legegyszerűbb benyújtani a 2017-es személyi jövedelmekről szóló adóbevallást, melynek határideje jogszabály szerint május 20-a. Miután azonban ez az időpont vasárnapra esik, hétfő pedig pünkösd, így a határidő 2 nappal meghosszabbodik, és módosul 2018. május 22-re. Ügyfélkaput, amelyen keresztül a Nemzeti Adó- és Vámhivatalon kívül a Kormányablak, a Földhivatal, az Egészségbiztosítási Pénztár, és a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság számos ügykörében könnyebben, gyorsabban és személyes utánajárás nélkül lehet intézkedni, a Kormányablakokban pár perces eljárással létesíthet bárki.
Szijjártó addig sorozta Ukrajnát, míg Porosenko megfutamodott Az ukrán elnök visszavonta a magyarok számára kedvezőtlen törvénymódosítási javaslatát.
Itt a Vígszínház nagy bejelentése Több Magyarországon még nem látott darabot tűz műsorra a jövő évadban a Vígszínház, amely 11 bemutatót tervez a 2018/2019-es évadban. Chaplin A diktátor, Cassavetes Premier című filmjének színpadi változatát, valamint Molnár Ferenc Liliom című darabja is műsoron lesz.
Nem csak nosztalgiából lesz érdemes megnézni a Whitney-t Soha nem látott alaposságot ígérnek az alkotók, új felvételeket és szívszorító két órát.
Az ukrán elnök visszavonta a magyar kettős állampolgárokat hátrányosan érintő javaslatát Korábban többször is bírálta a magyar kormány Petro Porosenko előterjesztését.

Top hírek:
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
96 millió forintért cserélt gazdát Kádár Béla Zenészek című festménye Kilencvenhat millió forintért vásárolták meg Kádár Béla Zenészek című festményét a Virág Judit Galéria tavaszi aukcióján.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
Itt nézheti élőben a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadását A Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.