Óriási kijelzőt kapott a OnePlus 6

A bivalyerős hardverre az Android P is feltehető, és játék módban minden más háttérbe szorul.

2018. május 16. 19:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kétféle feketében a OnePlus 6 A bejelentésig még két nap van hátra, a német Amazonon ugyanakkor néhány pillanatra felbukkant végleges termékoldal. Árak is vannak!
Így lehet a leghamarabb hozzájutni a OnePlus 6-hoz Az eddig kiszivárgott információkat elnézve nem véletlenül várja annyira a világ a OnePlus új csúcstelefonját. A készülék még a legújabb iPhone-oknak is feladhatja a leckét. Most már azt is tudni, ho...
Elcsípték a OnePlus 6-ot A végleges modellt pont a OnePlus ügyvezetőjének a kezében fotózták le.
Pulzusmérő is lehet a OnePlus 6-ban Egy weibós poszter célozgat a feature-re.
Még be sem jelentették, de már magazinborító készült a OnePlus 6-tal Igazán nem lehet majd panasz a küszöbön álló OnePlus 6 fotózási képességeire, legalábbis az indiai Vogue számára megfelelő eszköz volt a telefon a májusi szám borítófotójának elkészítéséhez.
Szinte minden kiderült a OnePlus 6 csúcsmobilról Processzor, memória, háttértár, kamerák, operációs rendszer - minden infó egy helyen.

Jön egy különleges OnePlus telefon Bosszúállók-rajongóknak Május közepén mutatkozik be a OnePlus 6, és lesz majd egy limitált szériás kiadása a szuperhősök kedvelői számára.
Ezerrel pörgetik a felhajtást a Oneplus 6 körül Jegyet árultak a londoni bemutatóra, mind az ezer elkelt pár óra alatt.
Május 16-án, Londonban mutatkozik be a OnePlus 6 Kevés titka maradt a szenzorszigetes OnePlus csúcskészüléknek, a bemutató eseményt a gyarapodó rajongótábor optimizmussal várhatja.
Üveg hátlapot kap a OnePlus 6 A OnePlus maga erősítette meg, hogy az új zászlóshajója már üveg hátlapot kap. Lehet, hogy lila színben is jön az új modell.
Az ötleteidre vágyik a OnePlus Alakul a OnePlus 6 reklámvideója, de a OnePlus a rajongók ötleteit kéri: ki mit tenne bele?
Újabb fontos részletek szivárogtak ki a OnePlus közelgő csúcstelefonjáról A mostani, a OnePlus 6-tal kapcsolatos kiszivárogtatásokra igazán nem lehet azt mondani, hogy légből kapottak, ugyanis a legilletékesebbektől érkeztek.