Óriási kijelzőt kapott a OnePlus 6

A bivalyerős hardverre az Android P is feltehető, és játék módban minden más háttérbe szorul.

2018. május 16. 19:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem villog tovább a OnePlus 6 kijelzője A következő frissítésben javítja a villódzó kijelző hibáját a OnePlus.

Ebből lesz a OnePlus 6T? Előkerültek a képek az Oppo R17-ről - ez lesz az a készülék, amely apró átalakítások után OnePlus 6T-ként érkezhet.
Android P-re frissülnek a OnePlus régebbi készülékei Android 8.1 helyett közvetlenül Android P-re frissül a OnePlus 3 és 3T.
Kellemes meglepetést okozott a OnePlus A OnePlus 5 és a OnePlus 5T is megkapták a szelfis portrémódot.
Érkezik a szelfiportré a OnePlus 5-re és az 5T-re A gyártó a OnePlus 6 kameráját már frissítette és több szoftvere továbbfejlesztését vetítette előre egy indiai találkozón.
Nagyon megy a OnePlus Bullets Wireless fülhallgatója A OnePlus vezére szerint a OnePlus X hatalmas bukás volt, de a vezeték nélküli fülhallgató elképesztően nagy siker.

A OnePlus szerint a vezeték nélküli töltés még mindig nem elég jó Éppen ezért egyelőre a OnePlus következő készülékei sem lesznek képesek a funkcióra - jelentette ki a cég ügyvezetője.
Még jobb lesz a OnePlus 6 kamerája Rövidesen hasznos szoftverfrissítés érkezik a OnePlus aktuális zászlóshajójához.
Hamarosan hódíthat a OnePlus Warp Charge A OnePlus kénytelen volt nyugdíjazni a Dash Charge fantázianevet, de hamarosan megérkezik a Warp Charge.
Augusztus 20-án érkezhet a végleges Android P Természetesen az új rendszer hivatalos neve is kiderül végre a megjelenésekor.
Ezt tudja majd a Huawei Mate 20 Pro Kirin 980-as csúcslapkával, Android P-vel, kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval és vezeték nélküli töltéssel újíthat a Huawei Mate 20 Pro.
Az Android P-vel normálisan is fel lehet majd oldani a Pixel 2 XL-t A Google csúcstelefonjának feloldása továbbra is lassú, de az Android P majd segít.