Már forog a Survivor második évada

2018. május 16. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Aranyos: Csobot Adél kisfia puszikat küld leendő öcsikéjének - videó 2018 a Családok éve Magyarországon, a Családvarázsban pedig ezúttal Csobot Adél mesélt az egyelőre háromfős családjáról, amely nem soká négy fősre növekszik. Az anyák napi videóból az is kiderül, hogy...

Friss hírek
Fotók, ha nem tudtad volna: felnőttként is gyerek maradsz a szüleid szemében Akárhány éves is leszel, szüleidnek mindig gyerek maradsz.
A meglazult csatornafedél sem lassította le a Red Bullokat Monacóban Ricciardo mosolya érthető, tovább javította a pályacsúcsot.
Szombaton 14 helyszínen tartják a Balaton napját Szombaton tartják a Balaton napját, az első egész Balatont körbeölelő régiós rendezvényt, amelynek keretében 14 helyszínen várják az érdeklődőket a tó körül ingyenes strandbelépéssel és programokkal - közölte Kardos Gábor ötletgazda és főkoordinátor az MTI-vel csütörtökön
Magyarország nem sietne a 2020 utáni EU-s költségvetés elfogadásával Demokratikusabb lenne, ha a 2020 utáni új uniós 7 éves keretköltségvetésről már az új, egy év múlva megválasztandó Európai Parlamenttel folynának a tárgyalások, amelynek esetleg más elképzelései...
Majmot csinálnak a futballszurkolókból Kijevben Egy majom ül a fejemen. Most már kettő. Kétségtelenül szokatlan érzés. Mint a kijevieknek az a felfordulás, ami ami ezekben a napokban a Majdant, az itt szimbolikus jelentőséggel bíró főteret és környékét jellemzi. Most Kijev az európai futball központja.
Erdélyi Tímea elégedetlen volt az előítélet miatt - videó A Nagy Duett hétvégi kieső párosa volt a Bors backstage vendége a héten. Erdélyi Tímea beszélt a szakmájáról is, a Barátok közt című sorozatból megismert színésznő mindig a komolyabb szerepeket kedvelte. Ám elmondása szerint mindig dolgozott benne egy elégedetlenség, mert szerinte gyakran ítélték meg korábbi munkái alapján, és úgy érezte, hogy emiatt elesik a komolyabb kihívásoktól.

Menő helyen lakik Istenes Bence, csak bemásznak a pókok - videó Istenes Bencéék épp most forgatják a Fülöp-szigeteken a Survivor negyedik évadát. A műsorvezető egy kisvideóban vezette körbe Insta-követőit ideiglenes lakhelyén - ami természetesen nem valami sokcsil...
Gáspár Evelin fenekén Survivor Alexandra dolgozik Alakulgat a forma.

Top hírek:
Bárki beleszólhat, hogyan fejlődjön Budapest Jobb partnere lesz a kormány a fővárosnak, jelentett ki Fürjes Balázs államtitkár.
Fucsovics nyert, Wawrinkával játszik A fontos pontokat beütötte a legjobb magyar teniszező a genfi salakon. 8 között van.
Füstölt a 2-as metró egyik kocsija, a Deák és a Déli között pótlóbuszok járnak A Deák és a Déli között nincs közlekedés.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
A Facebook most meztelen képeket kér a felhasználóktól Zuckerberg nagyon szeretné, ha bíznának bennük.