Politico: fertőző Orbán modellje

 A nyugat-balkáni országokban érdeklődéssel figyelik, ahogy Orbán Viktor pártállamot hoz létre az Európai Unión belül.

2018. május 16. 20:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hivatalos keresztnév lett a Krizantusz, a Milen és a Bentli is A Mazsola meg nem. Annyi hülye kérelem érkezik, hogy már hetente kell üléseznie az utónévbizottságnak. Volt elutasított, aki Orbán Viktorhoz fordult.
Orbán: el vagyunk átkozva Természetesen a futballról van szó.
Kifulladt a kormányellenes tüntetéssorozat, és Orbán sem segít eddig rajtuk A harmadik Fidesz-kétharmad gyors egymásutánban háromszor is utcára vitte az embereket, először egy héttel a választások után, utoljára akkor, amikor esküt tett Orbán. De azóta nem hallani arról, hog...
Az ellenzék romokban hever Az új kormány sokkal inkább hasonlít Orbán Viktor elképzeléseihez, mint az eddigiek. Itt tényleg a miniszterelnöknek van kormánya és nem a kormánynak miniszterelnöke.
Megalakult a negyedik Orbán-kormány - a nap hírei A tisztán állami hatáskörbe tartozó fejlesztésekben is együttműködik a főpolgármesterrel a kormány. Újabb iskolai lövöldözés volt az Egyesült Államokban, tízen meghaltak.
Munka és gondoskodás: ez a szembenállás feszíti a magyar nők mindennapjait Bár szimbolikus ügyekről sok szó esik, egy átfogó kutatásból kiderül, miről lenne érdemes Orbán Viktornak megállapodnia a nőkkel.

Orbán és de Gaulle nemzetállami víziói és a jobboldali state of mind változásai A jobboldali state of mind, azaz a nem baloldali tudatállapot vagy lelkiállapot látszólag sokat változott az elmúlt évtizedekben. Vannak azonban stabil pontok, amelyek kortalannak bizonyulnak. Mindekö...
Orbán: teljesítjük, amit vállaltunk! Akármekkora népvándorlás is jön, ahogyan azt vállaltuk, azt a határoknál meg fogjuk állítani, erről Orbán Viktor beszélt köszönő kampánya első állomásán, Vajszlón. A miniszterelnök leszögezte: Magyaro...
Bemutatkoztak a miniszterjelöltek - a nap hírei Ismertették elképzeléseiket kinevezés előtti bizottsági meghallgatásaikon az új Orbán kormány miniszterjelöltjei. Varsóban tárgyalt újraválasztása utáni első hivatalos útján Orbán Viktor kormányfő. H...
Orbán Viktor gratulált a győri lányok újabb BL-győzelméhez A miniszterelnök a Facebook-oldalán gratulált a Győri Audi ETO címvédéséhez, valamint születésnapja alkalmából a csapat klasszisát, Görbicz Anitát is felköszöntötte.
Weber: Orbán a tűzzel játszik "Ha betartod a szabályokat, maradhatsz, de ha nem, távozol" mondta az Európai Néppárt frakcióvezetője.
Orbán kampányolt egyet Szlovéniában is Ha Janez Jansa győz, az SDS garantálja, hogy a szlovén nemzet fennmarad, mondta a kormányfő.