Csak idő kérdése, és halottak lephetik el a Facebookot

Az évszázad végére több lesz a halott, mint az élő profil.

2018. május 16. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gyerekek előtt estek egymásnak a kalandpark látogatói - videó Elképesztő videót rögzítettek Az Egyesült Államok Wisconsin államában, egy vízi kalandparkban. Egyik pillanatról a másikra ugyanis hatalmas tömegverekedés kerekedett, méghozzá a beszámolók szerint egy...
Személyiségteszt robbanthatja ki az újabb Facebook-botrányt Ha szereti a facebookos személyiségteszteket, jó eséllyel az ön adataihoz is bárki hozzáfért.
Orbán Viktor gratulált a győri lányok újabb BL-győzelméhez A miniszterelnök a Facebook-oldalán gratulált a Győri Audi ETO címvédéséhez, valamint születésnapja alkalmából a csapat klasszisát, Görbicz Anitát is felköszöntötte.
A Facebook kinyírja a szerelmi életünket, mi pedig hagyjuk neki Ha beengedjük a közösségi oldalt a hálószobánkba, nem járunk túl jól.
Egy magyar rendőr őszinte véleménye az ellenzéki tüntetésről A Magyar Rendőrök és Katonák vele-TEK vagyunk Facebook-csoport tette közzé egy magyar rendőr levelét az ellenzéki tüntetésről.
Az LMP nem vesz részt Orbán Viktor beiktatásán Az LMP nem vesz részt Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti beiktatásán - közölte az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön a Facebook-oldalán

A Google letiltotta az összes hirdetést az írországi abortusz-népszavazásról A Facebook egy nappal korábban jelezte, hogy csak Írországban bejegyzett vállalat adhat fel náluk hirdetést.
Tüntetők átka: Legyen bolhás minden fideszes! Harmadszor szervezett tömegtüntetést a kormány ellen a Mi vagyunk a többség! Facebook-csoport.
Kezdődik a cirkusz - élőlánc a Parlamentnél Civil tüntetők élőláncot alkottak a Parlament előtt hétfő este. A Jogállamot elnevezésű Facebook-csoport szervezte demonstációt.
Jazzkéz & Whisky Színház a színházban A Spirita Társulat bemutatója egy lepusztult, csőd szélén álló színházi társulat történetével kínálja meg a Facebook-generációt. [...] Bővebben!
Pert nyert a TASZ, mehet az élőlánc a parlament köré kedden Miután a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) segítségével pert nyert, a szervezők megtarthatják az élőláncos tüntetést a parlament alakuló ülésének napján, kedden a Kossuth téren. A rendőrség előzőle...
Több mint 4,5 fokkal volt melegebb az idei április a szokásosnál Több mint 4,5 Celsius-fokkal volt melegebb az idei április a szokásosnál, sok helyen több évtizedes melegrekordok dőltek meg; 1901 óta ez volt a legmelegebb április - írta az Országos Meteorológiai Sz...