Ma lenne 83 éves Szalay Zoltán, a fotóriporter, akire nehéz volt nem figyelni

2018. május 16. 20:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem tudod elképzelni, mennyibe kerül itt egy ház Napi 1-2 óra utazgatás, toleráns és ambiciózus emberek, sok park, szűk lépcsőházak és irtózatosan drága lakások. Magyarok Londonban, 3. rész.
Enyhén romlott a fogyasztói hangulat az euróövezetben Az euróövezetben enyhén romlott, az Európai Unióban viszont kissé javult a fogyasztói bizalom májusban - derült ki az Európai Bizottság szerdán közzétett előzetes gyorsbecsléséből.
Hamenei: Az atomalku felmondása mutatja, hogy Irán nem tárgyalhat Washingtonnal Az Egyesült Államok mindig is megtett minden tőle telhetőt, hogy megbuktassa a teheráni rezsimet, de mint korábban, úgy a jövőben is meg fogják akadályozni ebben jelentette ki Ali Hamenei.
A lengyel kormány jogi eszközökkel lép fel egy ellenzéki mozgalommal szemben A lengyel kormány jogi eszközökkel lép fel a Lengyel Köztársaság Állampolgárai (Obywatele RP) nevű balliberális ellenzéki mozgalom alapítványával szemben - derült ki a varsói belügyminisztérium szerdai közleményéből.
Egyre több a kanyarós kisgyerek Ukrajnában Eddig kilencen haltak bele a betegség okozta szövődményekbe, hat gyerek és három felnőtt.
Továbbra is rohamosan terjed a kanyaró Ukrajnában Csak az elmúlt hét alatt 1610-en, többségükben gyermek kapták el a fertőzést, az év eleje óta pedig mostanra a megbetegedések száma országosan csaknem elérte a 17 ezret.

Top hírek:
A legújabb Instatest-őrület a Toblerone-alagút, amit ha egyszer észreveszel, akkor soha többet nem tudod levenni róla a szemed És persze egyáltalán nem baj, ha nincs ilyened.
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
Kijev nem tágít: Moszkva kiszolgálásával vádolja Budapestet Kemény vádakat fogalmazott meg egy ukrán külügyi politikus: Budapest akár saját érdekeinek ellentmondva is az oroszok mellé áll Kijevvel szemben.
Ellenzéki rángások
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.