Majka alaposan megtréfálta a Bezár a bazár! játékosát...

Brigi ˝fénysebességgel˝ száguldott a bazárba, a nyereményvadászat után azonban Majka meglepő hírekkel várta őt az ajtó túloldalán. Ha kíváncsi vagy, mivel tréfálta meg a műsorvezető a játékost, kattints, és nézd meg a videót!

2018. május 16. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Éva a kihaló szakma utolsó magyarországi képviselője Egykor felkapott szakma volt, manapság egyetlen utolsó mohikánja maradt Ma­gyarországon a harisnyaszem-felszedőknek. Kovács Sándorné Éva tartja a frontot, ő azonban csak december végéig dolgozhat a Co...

Kész, bezár a válasz.hu is Új ügyvezetőt kapott a csődeljárás alatt álló lapkiadó, és visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetőjét, Schlecht Csabát is.
Ideiglenesen bezár a Yosemite Nemzeti Park Egy két hete tomboló kaliforniai erdőtűz miatt szerda déltől négy napra bezárják a Yosemite Nemzeti Parkot.
Negyven kórház bezár szeptemberben? Eztán addig nyújtózkodhatnak, ameddig a fehér lepedőjük ér.
Bezár a Western Digital merevlemez-gyára Az SSD-k térhódítása miatt nincs elegendő méretű kereslet: bezár a WD 1973 óta üzemelő merevlemez-gyára.
Nem a liberálisok napja a mai: bezár az Auróra A mai napon a hatóság elrendelte a Marom Klub Kft. által üzemeltetett Auróra Kioszk és Auróra Kert, valamint a Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Corvin Cl...

Majka, Norbi és Puzsér: Ezt gondolják róluk a külföldi Szigetlakók - Videó Kiválasztottunk néhány hazai hírességet, és leteszteltük, hogy egy kép alapján mit gondolnak róluk a külföldi fesztiválozók.
Ennyit kereshetne eredeti szakmájában Majka, Judy, Geszti és Havas Henrik Éhezniük biztos nem kellene...
Extrém Activity - 2018.08.10. Ezúttal a Gladiátorok, vagyis Majka, Curtis és Pápai Joci csapnak össze az Operettszínészekkel, azaz Janza Katával, Homonnay Zsolttal és Pintér Tiborral. Vajon melyik csapat távozhat győztesként az Ex...
Extrém Activity - 2018.08.08. A Gladiátorok, vagyis Majka, Curtis és Pápai Joci ezúttal a Műsorvezetők csapatával, azaz Ördög Nórival, Jakupcsek Gabriellával és Rákóczi Ferivel csapnak össze az Extrém Activity stúdiójában.
Egyre sármosabb! - Innen indult és így néz ki most a szülinapos Majka Rendhagyó összeállítás a 36 éves sztárról: a valóságshow-tól a teltházas koncertekig.
Közel 1 millióan látták már Majka, Curtis és Király Viktor új klipjét Két nap alatt majdnem 1 millió megtekintést ért el Majka, Curtis és Király Viktor legújabb dalának videoklipje. A Mokka stúdiójában Curtis és Király Viktor meséltek a dalról, valamint a klipforga...