Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók szerdán.

2018. május 16. 21:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Jelentős esés után javított a BUX A törökországi helyzet enyhülésével juthat lélegzethez a hazai index is.
Ez a magyarok kedvence: évről évre többen fogyasztják Savanyított, gyümölcsös, lager, IPA, New England....
Kapaszkodót keres az MTelekom Újra lélektani támaszához jött vissza a távközlési vállalat árfolyama.
A nappal már túl világos nekem, pedig nem vagyok vámpír... - Praliné 112 pontot emelkedett a DOW 30 index. A kereskedelmi háborúról is kevesebbet hallunk és a török válság is kicsit nyugodtabb vizeken halad.
Így alakult a forint reggelre Vegyesen alakult a forintárfolyam szerdára virradóra a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon.
Csődbe vitt cégből próbálták kimenteni a milliárdos vagyont Egy közép-dunántúli vállalkozó különböző trükkökkel próbálta kimenteni vagyonát csőd szélén álló cégéből, a NAV országos akcióban tárta fel a gyanús ügyleteket. A társaság ellen csődbűncselekmény miatt indult eljárás.

Top hírek:
MNB: 15 milliós bírság engedély nélküli pénzkölcsönzés miatt Az MNB megbírságolta az Altus Portfólió Kft-t engedély nélküli pénzkölcsönzés miatt.
Éppen hozamemelkedés volt az aukción Hozamemelkedéssel értékesítettek 3 hónapos diszkont kincstárjegyet.
Így zárták a napot az európai tőzsdék Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
A legrosszabbat üzente a román kormány a korrupcióellenes tüntetés szétverésével A bukaresti kormány jó eséllyel épp most játssza el az egyetlen esélyét arra, hogy valahogy visszacsábítsa az országba a külföldön élő románokat az ország munkaerejének több mint egyötödét.
Gulyás: 15-20%-os leépítés jön a központi közigazgatásban Az a cél, hogy a központi közigazgatásban a mostani 14 ezer fő körüli létszám csökkenjen, és ha becsülni kell, akkor 15-20%-os létszámcsökkentés reális január elsejével - jelentette be a mai...
Hülyét csinált magából a Tesla vezér a gigaajánlattal? Piacbefolyásolás miatt beperelték a Tesla vezérét Elon Muskot, így most neki kell bizonyítani, hogy megalapozott a 420 dolláros kivezetési ár.