Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók szerdán.

2018. május 16. 21:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Állatvédők tüntettek Madridban A bikaviadalok betiltásáért tüntettek állatvédők Madridban vasárnap.
Marad a káosz Olaszországban Az olasz államfő megvétózta a pénzügyminszter-jelöltet, így valószínűleg új választások lesznek.
Ezért jó a nyugdíjas szövetkezet A legfrissebb adatok szerint ma Magyarországon 114 bejegyzett nyugdíjas szövetkezet működik. Ezek a szervezetek pedig nem csak 3-5 milliárd forint értékű szerződésállománnyal rendelkeznek, de mintegy 8-12 ezer nyugdíjas visszatérését is segítették már a hazai munkaerőpiacra. Az impozáns számok ellenére azonban nyugodtan mondhatjuk: van még tartalék a rendszerben.
Tudtad, hogy mennyire káros a gyorséttermi étkezés? A gyakori éttermi, kávéházi és gyorséttermi étkezés növelheti az egészségkárosító vegyi anyagok, a ftalátok szintjét a szervezetben - mutatták ki egy nagyméretű tanulmányban a George Washington Egyetem kutatói.
Megfenyegette Amerika az európai cégeket az új gázvezeték építése miatt Amerikai szankciókat kockáztatnak azok az európai cégek, amelyek részt vesznek a Washington szerint Ukrajna és az EU stratégiai érdekeit sértő Északi Áramlat 2 gázvezeték-projektben - figyelmeztetett...
Két feltételt kap a Fidesz, hogy ne zárják ki az Európai Néppártból A CEU Budapesten maradását lehetővé tevő megállapodás megkötése, és a Stop Soros törvénycsomag Velencei Bizottság ajánlásához igazítása az a két feltétel, amelyek teljesítése esetén a német...

Top hírek:
Idén négy százalékos gazdasági növekedés várható Az idén négy százalékot közelítő gazdasági növekedéssel, három százalék alatti inflációval és laza monetáris politikával számolnak a CIB Bank elemzői - mondta Trippon Mariann, a pénzintézet vezető elemzője pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
Pénzügyminiszter: Hazánk számára fontos az eurózóna stabilitása Magyarország számára fontos az eurózóna stabilitása - jelentette ki az Eurogroup kibővített brüsszeli ülésén csütörtökön késő este Varga Mihály. A pénzügyminiszter arról is beszélt, hogy Magyarország kezdettől fogva támogatta a bankunió teljes kialakítását, beleértve a folyamatban lévő utolsó európai betétvédelmi pillért és a kapcsolódó védőhálókat is.
És akkor 320 forintos euróval készülhetnek a magyarok a nyaralásra Többéves mélypontra került a forint; eljárást javasol Magyarország ellen az Európai Bizottság a gazdaságpolitika miatt; az MKB jelezte, hogy megvásárolná a Budapest Bankot. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
10-ből 6 magyar szerint mocskos a főváros: de van ennél rosszabb is Bezzeg Bécs......
Elsőfilmes rendezőknek indítottak pályázatot A Magyar Nemzeti Filmalap ismét meghirdette a pályakezdő rendezők első egészestés animációs, dokumentum- vagy játékfilmje elkészítését támogató pályázatát, az Inkubátor Programot, amelyre szeptember 2-ig várják a jelentkezéseket.
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.05.27) Itt a Pénzcentrum 2018.05.27-i időjárásjelentése....